Alex Sorost és Bill Clintont fogadta a pápa (videó)

2023. július 07. 09:40

A két amerikai előzőleg Albániába látogatott.

2023. július 07. 09:40

Július 5-én Ferenc pápa Bill Clinton volt amerikai elnököt fogadta. A Szentatya és az amerikai politikus találkozása négyszemközt zajlott, a beszélgetés témája – amint arról a vatikáni média beszámolt – a béke volt. Clinton, aki 1993 januárja és 2001 januárja között volt az Egyesült Államok 42. elnöke, 1994. június 2-án már járt a Vatikánban, és II. János Pál pápa is fogadta. 

A volt elnök most Soros fiával, Alex Sorossal érkezett a Vatikánba.

Clinton, aki jelenleg filantrópiára és közügyekre összpontosít, közvetlenül a vatikáni látogatás előtt július 3- án és 4-én Albániába látogatott, és nyilvános medált kapott az albán miniszterelnöktől az Albániának nyújtott támogatásáért és a NATO koszovói háborúba való beavatkozásáért. Ide is követte őt Alex Soros – derül ki a lengyel Do Rzeczy és a szlovák Hlavné Správy cikkéből.

A pápai audienciáról videó is készült, itt látható egy pillanatra Soros György fia is.

 

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szamóca bácsi
2023. augusztus 19. 01:44
Monica-t lecserélte Alexre?
masikhozzaszolo
2023. július 09. 10:31
Már megint ez a hülye Mandi! Alex Soros audencián fogadta a pápát. Írjatok már helyesen!
lendvaiildiko
2023. július 08. 17:07
A cikk címe megtévesztő. Bill Clintont fogadta Ferenc pápa, s a "demokraták / haladók" csapatának tagja volt Alexander Soros. (ha jól látom). Az illendő viselet és viselkedés ajánlott. Hölgyek esetében a vállat és fejet takaró fátyol ajánlott. Lehet, hogy ezt a karba tett kéz helyettesíti.
irmag2
2023. július 08. 13:18
Megbotránkoztató a karba tett kezekkel való fellépés. Egy keveset költeni kellett volna még a szereplés kivitelezésére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!