A genderőrület vonatán nincs fék

2023. július 13. 06:14

Igényesebb kocsmában ilyenkor fölkiáltanak: töke van a menyasszonynak!

2023. július 13. 06:14
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

„Kinyitjuk az újságot, s máris zúdul ránk a hír: egy transznemű nő, bizonyos Rikkie Valerie Kollé nyerte a holland szépségkirálynő-választást, így ő képviseli hazáját a 72. Miss Universe versenyen. Rikkie modellként dolgozik Breda városában. Ezzel ő lett az első transznemű nő, aki szépségversenyt nyert Hollandiában. Idáig a hír. Igényesebb kocsmában ilyenkor fölkiáltanak: töke van a menyasszonynak! Ám tévednének, tudniillik Rikkie minden bizonnyal már megszabadította magát a kolonctól. Ami, persze, magánügy, éppen csak azt nem értem, a nemzetközi baloldal miért ünnepli mindezt álló ovációval.

Szerencsésebb korokban, amikor még nem gurult el mindenkinek a pirulája, így írták körül a teljes megbolondulást: »Azt se tudja, fiú-e vagy lány.« Valami különös okból őseink még azt képzelték, hogy a nemi önazonosság az egyik legfontosabb fundamentumunk, s ha ez valakiben fölbillen, akkor baj van. Olyankor az érintettet nem ünnepelni kell vagy a mániáját másokra ragasztani, hanem zárt helyen, hozzáértők segítségével haladéktalanul kikúrálni a dilijéből. Erre volt a »sárga ház«, míg Fletóék be nem zárták.

Napjainkra viszont a fejlett Nyugaton odáig jutott a haladás, hogy kimutatták: eleink begyöpösödött agyú sült bunkók voltak, szégyelljék magukat, amiért évezredekig csupán férfiról és nőről hablatyoltak, holott a valóságban hetvenakárhány »társadalmi nem« létezik. Aki mindezeket a világ gendertanszékei által kikutatott szent dogmákat tagadja, az homo-, illetve transzfób, de legalábbis náci.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nnjohn
2023. július 13. 18:57
Megint egy QRVA nagy pofont kaptak a NŐK, és még TAPSOLNAK is hozzá .... Ezek szerint még mindig nem fáj nekik eléggé.... De kívánom, hogy ez a transz erőszakolja meg őket egyenként, hogy mindegyiknek legyen gyereke tőle.... aztán majd akkor lehet apasági perek tucatjait indítani ellene...
Interista
2023. július 13. 15:42
Ennek az agyhalott ballibsi szarháziknak egyszer s mindenkor pusztulnia kell !!! Nincs más opció ! Ha ezek a szardarabok kihaltak , akkor tud visszatérni az emberiség a normális élethez . Ide vezetett az "okos enged szamár szenved" . Jelenleg a szamarak Irányítanak , az okosabbak szenvednek.
vapepe
2023. július 13. 13:32
Hú, ennek már a távolság sem áll jól!
Selamat
2023. július 13. 11:57
"A genderőrület vonatán nincs fék" - - - És valóban. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0HGKhz7TaTtzevJUgwREgiAhwdHNsnVPKMcZxgT1eV9QxanSEJgcJT5VD5gPoLr2Nl&id=100000115233448
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!