Putyin különgépei elhagyták Moszkvát, az oroszok szerint az elnök még mindig a Kremlben van

2023. június 24. 14:59

Két elnöki különgép is felszállt, majd eltűnt a radarról.

2023. június 24. 14:59
null

Több forrás is arról ír a FlightRadar24-re hivatkozva, hogy Putyin két elnöki különgépe is elhagyta Moszkvát. Az információk szerint nem sokkal kettő után szállt fel a két különleges gép Szentpétervár irányába, viszont mindkettő a Tvertől délnyugatra eltűnt a radarról.

A spekuláció menten feléledt azzal kapcsolatban, hogy az orosz vezető elmenekült, ahogy közelednek a főváros felé a Wagner-csapatok.

Dmitrij Peszkov elnöki szóvivő erre reagálva közölte, hogy az orosz elnök a Kremlben folytatja a munkát, viszont 

Nyitókép: Twitter

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mesterséges unintelligencia
2023. június 24. 17:46
Legalább 6 éve Putyin feállított egy Gárda szerűseget, vagy 100 ezer fővel ami a személyes biztonságán kívül az efféle helyzetek kezelésére lett létrehozva. Az már Monty Python féle vicc lenne hogy úgy buktatják meg, mint Janukovicsot.
Mesterséges unintelligencia
2023. június 24. 17:42
A mindenbe IS beleszóló Medvegyev egy szót sem szól. lehet ő van az egész mögött?
Mesterséges unintelligencia
2023. június 24. 17:41
Áruló van a Kremlben, magas rangban, egyesek szerint Azért tudtak az amerikaiaik a februári támadásról. Putyint szándékosan félretájékoztathatták a valós helyzetről, egyrészt mert az oligarhák szétlopták a hadseregnek szánt pénzt, ez van a jenkiknél is, másrészt ezzel a tili-tolival, ami 1 éve megy, lerombolták Putyin bölcs vezetői nimbuszát.
káli
2023. június 24. 17:22
Csak elküldték a gépeket sétálni, a hős putyin meg védi a krémet, arra vigyázzatok a pöcse kine essen a szátokból! DDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!