Újra migránsok lövöldöztek a magyar határnál (VIDEÓ)

2023. június 26. 14:35

Nemsokkal korábban a szerb rendőrség gépkarabélyokat és lőszert talált egy elfogott illegális migránscsoportnál.

2023. június 26. 14:35
null

Újabb fegyveres összecsapás volt Szabadka közelében a magyar határkerítéstől nem messze – számolt be róla a Magyar Nemzet. A helyiek a közösségi médiában arról számoltak be, hogy több sorozatlövést is lehetett hallani a kora reggeli órákban. A lap szerint

A Magyar Nemzet megkeresésére több szabadkai is azt mondta, már egyáltalán nem mernek az erdő közelébe menni. Több az erdő közelében lakó elmondta, hiába a hatósági intézkedések, amíg a taxisok zavartalanul szállítják a migránsokat az erdőig, addig a bűncselekmények napról napra folytatódni fognak.

A szerb rendőrség közleménye szerint vasárnap nagyszabású razziát tartottak Nagykikinda község területén. Az akció során 43 illegális migránst kaptak el, akiket befogadóállomásokra szállítottak. A rendőrök, miután átvizsgálták a környéket,

két gépkarabélyt, 28 darab lőszert, valamint terepszínű egyenruhákat találtak a bevándorlóknál.

A hatóságok fegyver és robbanóanyag illegális előállítása és birtoklása gyanújával őrizetbe vettek egy afgán állampolgárt, akit bűnügyi feljelentéssel előállítottak, s az ügye a Zentai Alapfokú Ügyészséghez került.

***

 

Nyitókép: Szerb Belügyminisztérium

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ketni
2023. június 29. 10:55
"Egy zászlóalj harccsoportot sem tudna kiállítani a Magyar Honvédség a képzett katonák hiánya miatt – állította Varga Csaba István, a Magyar Honvédség volt hivatásos őrnagya a Partizán szerdán közzétett interjújában, írja a 24." Az a baj, hogy Varga igazat mond. Épp most számolják föl a honvédséget, hogy ne legyen esetleg egy hazafias ellenállás. Kurvára leszarják, hogy a migrik bejönnek vagy sem. Ez csak belpolitikai vetítés.
letsgobrandon
2023. június 26. 16:39
nos ...... itt kéne befejezni .. csinálni kell egy tábort valamelyik szerb reptéren. és oda gyűjteni az összest.. aztán deportálni a gecibe mindet... persze osztrák-magyar együttműködéssel.. és ha a szerbek aknásítanák a határt.. még azt is támogatnám.
fado
2023. június 26. 16:15
Több muzulmán több terror
Dr. Greta Grünberg
2023. június 26. 15:07
Sok magyar lakik arrafelé! A barna eső, a világszerte híres-hírhedt magyareredetű, rasszista idegengyűlölet már Szerbiát is elérte!!! Jó esélye van, hogy a valóságban a magyar barnaingesek a Willkommenskultur helyett kegyetlenül lecsaptak a szabadság szerető, menekülö emberekre!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!