Brutális pedofil dalt énekeltek a román köztévé egyik műsorában

2023. június 14. 21:35

A műsorvezető azzal védekezett, hogy próbált nézettséget csinálni.

2023. június 14. 21:35
null

Figyelmeztetést kapott a Román Televízió (TVR), azt követően, hogy a Rivalii című műsorban egy előadó pedofil és szexuális utalásokat tartalmazó szöveggel énekelt el egy dalt – írta meg a Főtér.

A dal, amelyet Danie Iancu énekes adott elő, arról szól, hogy egy bizonyos Gelunak házasodni szeretne, ezért körülnéz, hogy megfelelő párt találjon magának.

A nagy keresés során azonban egy óvodába is eljut,

ahol kinézi magának Olguțát, akit megsimogat és elmondja neki, hogy megvárja, amíg tizennyolc éves lesz. A kislány erre sírni kezd és azt kérdezi Gelutól, hogy „és addig semmi sehol?”

A műsorvezető, Marina Almășan azzal védekezett, hogy próbált nézettséget csinálni, a TVR egyébként lassan senki által nem nézett műsorának.

***

***

Nyitókép: Facebook

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jan36
2023. augusztus 15. 14:43
Gelu, kicsi dákóromán fiacskám! Megcsalod a barikát? A Miotitat? Ennyire csélcsap nem lehetsz...
nempolitizálok
2023. június 15. 13:25
Udvarolnak az euro és USA libsiknek a románok.
Odone Ricci
2023. június 15. 10:59
Már-már arra gondolok, hogy a COVID megtámadta az agysejteket. Rengeteg ember volt covidos a nagyvilágban , politikai vezetők többszor is. Sok embernél maradt szövődmény, un. POSTCOVID SYNDROME : szellemi gyengeség, fizikai fáradság esetleg nemzőképesség csökkenés. Ez nem vicc, azonban manapság keveset foglakozik vele az orvostudomány. Inkább az újabb virusok elleni vakcinákra összpontosítódik a figyelem.
Tehetős Totó
2023. június 15. 09:24
Nem só...me-e-en?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!