Óriásit zuhant egy medve egy parkolóházból Romániában

2023. június 05. 20:59

A hatóságok, látva az állat súlyos sérüléseit, arra az elhatározásra jutottak, hogy elaltatják.

2023. június 05. 20:59
null

Elaltatással vetettek véget egy felnőtt medve szenvedésének Brassóban, miután az állat lezuhant egy parkolóház emeletéről – írta meg a Főtér.

A lap közölte brassói városvezetés állításait az eset kapcsán. Szerintük a medve hétfőn hajnalban betévedt az AFI bevásárlóközpont emeletes parkolójába, ezt követően felmászott az első emeletre, majd egy teraszról a mélybe zuhant. Az állat ezt követően még elvonszolta magát egy közeli utcába, ahol megtalálták a hatóságok és látva a súlyos sérüléseit,

arra az elhatározásra jutottak, hogy elaltatják.

A polgármesteri hivatal arról számolt be, hogy szerintük ugyanarról a medvéről van szó, amelyet az elmúlt héten több helyszínen is láttak feltűnni a városban. Az AFI bevásárlóközpont Brassó egyik sűrűn lakott részén van, nem messze a városközponttól. Brassóban az elmúlt években számtalanszor láttak medvét az utcákon.

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: NAGY MELINDA / ROBERT HARDING RF / ROBERTHARDING VIA AFP

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. június 06. 16:50
Romániában még nem hallottak a vadgazdálkodásról? Tenyésztik a medvéket?
krampus
2023. június 06. 02:34
Az emberi fajra kene vegre valami normalis virus, nem olyan szar, mint legutobb. Szaporodik afrika es azsia, mint ha nem lenne holnap. Par hete oroszlanokat meszaroltak le a kenyai parasztok, mert annyira tulszaporodtak (a niggerek), hogy most mar ennek a par maradek oroszlannak a teruletere is betelepultek. De a keleti ciganyok (indiaiak) is ugyanigy verik agyon a leopardot. S ha mar nem lesz egyetlen hely se, ahova betelepulnek, hova fognak menni? Ezek a szinesboruek a fold rakos daganatai. Szaporodnak es lepusztitanak mindent a kornyezetukben. Fentebb irtak, hogy mar 8milliard 37millio ember van. De hol? mert a feher ember orszagaiban nepessegcsokkenes van, amit a szarabok es negrok beozonlese kompenzal valamelyest. El lehet kepzelni, milyen exponencialis nepessegrobbanas van azsia es afrika orszagaiban.
krampus
2023. június 06. 02:28
Szerencsetlen allat. Irto nagy erdoritkitas van az olahoknal. Csoro erdei allatoknak meg nincs mar hova menni, igy bemennek az ember teruletere (ami korabban az allatvilag terulete volt). Nem ertem , ezen a cikken mit tudnak egyesek viccelodni. Nem halt meg csoro medve,hanem meg kinlodott, amig megtalaltak s elaltattak.
need-info
2023. június 05. 23:48
Azért egy libsit elkaphatott volna még előtte, akkor lett volna értelme az életének...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!