Bréking: lengyelek is részt vettek az Oroszország elleni támadásban (VIDEÓ)

2023. június 04. 13:25

A Lengyel Önkéntes Hadtest közzétett egy videót, amely bizonyítja, hogy részt vettek az oroszországi Belgorod régióban a múlt héten végrehajtott, határon átnyúló rajtaütésben.

2023. június 04. 13:25
null

Ahogy arról a Mandineren korábban beszámoltunk az orosz-ukrán háborús hírekkel foglalkozó NOELREPORTS Twitter-oldalán nemrég az az értesülés jelent meg, hogy az ukrán erők oldalán harcoló Szabad Oroszország Légió harcosai felszabadították az orosz határ közelében lévő „Kozinka városát, és előrenyomulnak Grajvoron belsejébe”. Mindkét település Oroszország nemzetközileg elismert határain belül található. Ezzel pedig a háborúnak egy új szakasza vette kezdetét.

A támadást követően Vjacseszlav Gladkov orosz kormányzó kijelentette: folytatódik a belgorodi területen a „terrorellenes művelet” a behatoló fegyveres csoportok ellen, a behatolókkal szemben mozgósították a védelmi minisztérium, a titkosszolgálat (FSZB) és a határőrség egységeit is. A kormányzó elmondása szerint két civilt sebesítettek meg azok a fegyveresek, akiket az orosz biztonsági erők kapcsoltak le.

Most a Visegrád24 arról számolt be, hogy a Lengyel Önkéntes Hadtest közzétett egy videót, amely bizonyítja, hogy részt vettek az oroszországi Belgorod régióban a múlt héten végrehajtott határon átnyúló rajtaütésben.

A  videón a lengyelek láthatóak, amint elfognak egy orosz BTR-t. Jól látható, hogy a lengyelek együttműködnek az Orosz Önkéntes Hadtesttel a támadásban.

 

***

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 173 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2023. június 05. 09:21
Nehogy azt gondoljuk már, hogy "csak" lengyelek vannak ott. A lengyelek meg majd vonyítanak, ha kapnak a fejükre ezt-azt! Nem nyugszanak addig amig be nem rángatják a világot egy 3. világháborúba. Kik mellett? Azok az ukránok mellett, akik borzalmas kegyetlenséggel gyilkoltak le 100ezer lengyel embert, gyereket!!!!!!!!!!! A gyerekeket olyan kegyetlen kínzásokkal végezték ki, hogy ember legyen a talpán aki képes megnézni egy ilyen fotót! Süljön ki a szemetek lengyelek! Leyen és rühes gyilkos bandájával együtt veszélybe sodorjátok egész Európát! Büdös nácik vagytok!
Arnar
2023. június 05. 09:06
Az senkinek nem esik le, hogy ezzel pont Putyin propagandáját teszik igazzá, hogy Ukrajna Oroszországot közvetlenül fenyegeti.
vajda
2023. június 05. 05:29
Kedves Mandi! A lengyel kormányellenes tüntetések nem érnének meg egy bejegyzést? Vagy vártok a hivatalos álláspontra?
cutcopy
2023. június 04. 21:01
Nem értem, Donbaszért cserébe Belgorodot akarják vagy mi értelme van ennek..?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!