Az oroszok lezárták a Moszkvába vezető autópályákat

2023. június 24. 13:06

Korlátozzák az Oka folyón való átkelést is. A Wagner-csoport érkezésére készülnek.

2023. június 24. 13:06
null

Részlegesen lezárták a Don, az Urál és a Krím autópályákat Moszkva térségében – írta meg a Kommersant. A közlekedési minisztérium közleménye szerint lezárták az M4-es, M5-ös, M2-es autópályát, valamint az Oka folyón átívelő hidakon is korlátozzák a forgalmat.

Közben pedig arról ír az AFP, hogy a Voronyezsi területen lévő Bugaevka határkapunál 180 orosz biztonsági őr megtagadta a beavatkozást a Wagner-csoport ellen – nyitóképen.

Így megy a Wagner-konvoj Moszkva felé (VIDEÓ)

Katonákkal megpakolt autók és harckocsik haladnak az autópályán Moszkva irányába.

Nyitókép: Wagner / Handout / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2023. június 25. 13:28
Ez az elmebeteg állat nem tudja Svejk létére,hogy a Ruskaja Krila-nak 1850 szamoljotja van. Vagy több. Ödön ??? Légi fedezetről nem hallottál.
Nanga Parbat
2023. június 24. 19:40
Prigozsin a kisebbik rossz most Oroszországban! Csak Putyin tűnjön el teljesen. Nagy lesz a fejvakarás a várban, ha ez megtörténik! :)))) Lesz vergődés, torokköszörülés.
zolizolizoltan
2023. június 24. 16:52
Atomfegyver raktár felé halad egy Wagner-csoport Voronyezs térségében. Állítólag kevés katona védi.
letsgobrandon
2023. június 24. 14:26
Prigozsin állítása szerint 25 ezer ember megy „rendet tenni" --- az kemény... minden utcába jut egy .. és mit fognak csinálni ? lelőnek mindenkit aki nem ukránszopó ? .. jó terv
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!