Nem várt elnökjelöltje lesz az Egyesült Államoknak

2023. június 05. 20:07

Donald Trump volt alelnöke is elindul a megmérettetésen.

2023. június 05. 20:07
null

Mike Pence beadta a 2024-es elnökjelöltségre vonatkozó kérelmét, ezzel hivatalosan is előkészítve a Republikánus Párt legutóbbi elnöke és alelnöke közötti leszámolást – írta meg a The Hill.

Mike Pence sokáig hűségesen kiállt Trump mellett,

most azonban le kell győznie a volt elnököt a republikánus előválasztók körében, éppen ezért meg kell győznie a választókat arról, hogy jobb választás, mint az az ember, akit négy éven át támogatott.

A volt alelnök a tervek szerint szerdán az iowai Des Moines-ban nyilvánosan indítja el kampányát egy videó közzétételével, valamint egy személyes rendezvényen.

***

Nyitókép: ALLISON JOYCE / AFP

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2023. június 06. 09:41
Nem várt elnökjelölt? Dehát pont ezért szúrta hátba 2020 január 6.-án Trumpot és a komplett republikánus szavazóbázist, hogy 2024-ben a Koch család házi elnökjelöltje lehessen.
incze
2023. június 06. 01:15
1. akik szerint (inklúzíve mandiner "szerkesztőség) pence elnökjelöltsége "nem várt", azok nyeretlen kétévesek, pence indulása mindvégig teljesen biztosra vehető volt. 2. minél több rep. elnökjelölt van, annál jobbak tramp esélyei, mint relatíve legerősebb jelölté. valóban van olya vélemény, hogy a biden kampány titokban ösztökéli és támogatja a tramp ellen induló republikánusokat, ám éppen azért, hogy tramp nyerjen. az előrejelzések egyelőre azt mutatják, hogy biden a legbiztosabban trampot verné (de santis ellen pl. nem áll jól).
kozmosz
2023. június 05. 23:46
Van esélye, ismert és elismert politikus.
mdave88
2023. június 05. 23:44
Please clap
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!