Több gyermeket megkéselt egy szíriai menekült Franciaországban

2023. június 08. 11:03

Az elkövetőt letartóztatta a rendőrség.

2023. június 08. 11:03
null

Több gyermeket is megkéseltek egy támadásban a délkelet-franciaországi Annecy-tó melletti parkban – közölte a belügyminiszter. Gerald Darmanin megerősítette, hogy az elkövetőt letartóztatta a rendőrség. Antoine Armand regionális képviselő

és közölte, hogy a hatóságok nyomoznak – írta meg a BBC.

A késelésben hat gyerek megsérült – jelentette az AFP hírügynökség, a helyi média szerint ketten válságos állapotban vannak. Az áldozatok vélhetően három év körüliek voltak. A hírügynökség rendőrségi forrásokra hivatkozó jelentése szerint a gyanúsított feltehetően szíriai menekült.

A nyitókép illusztráció. Fotó: Yuri Cortez / AFP

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2023. június 13. 08:25
,,Finnországban túl sok a finn..,, Franciaországban meg a francia..
Tarpibp
2023. június 12. 06:48
Ezek nem emberek. A mocskos baloldal meg védi őket. Érdekes módon semmelyik baloldali portál sem hozta ezt le.
robertdenyiro
2023. június 09. 08:58
Nem kellene ezt a polkorrekt fost erőltetni. Nem menekült volt ez, csak egy egyszerű migráncsterrorista. Ugyanolyan, mit azok a retkek akik a déli határunknál próbálnak bejutni. Csupa bociszemű idegsebész, mind 17 éves és egyiknek sincsenek papírjai. Valamint, akkor sem, ha épp algériai dialektussal beszélik a berbert, meg sem kérdik tőlük az idióta svédek, németek, franciák, hogy mégis hogy-hogy szíriai és mitől menekül.
2023. június 08. 21:17
Hol vagy Pierre de la Fosch? Nincs véleményed? És ilyenkor hol van FAM, a tisztánlátásával?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!