Először vetettek be Zelenszkijék Leopard harckocsikat a fronton, rögtön rossz vége lett (VIDEÓ)

2023. június 09. 06:28

Az orosz védelmi minisztérium szerint a Zaporizzsjai területen semmisítették meg a nyugati gyártmányú harckocsit.

2023. június 09. 06:28
null

Több orosz Telegram-csatorna is arról számolt be, hogy az ukrán hadsereg Zaporizzsja irányában újabb támadást indított. A felvételek szerint az offenzívában már több német gyártmányú Leopard típusú harckocsi is részt vett, amelyek közül ez egyik minden bizonnyal aknára futott és harcképtelenné vált.

Elkezdődött az ukrán ellentámadás, német tankokat is használnak az offenzívában

Ukrajna csütörtökön megkezdte régóta várt ellentámadását Oroszország ellen - közölték nyugati tisztviselők az ABC News-zal. Az elmúlt napokban jól képzett ukrán csapatok gyülekeztek a frontvonalak közelében lévő stratégiai helyeken - nyilatkozták a tisztviselők még a múlt héten. Két ukrán tisztviselő - akik közül az egyik egy Zelenszkij elnökhöz közel álló forrás - megerősítette a portálnak, hogy az ukrán ellentámadás aktív szakasza folyamatban van.

 

Nyitókép: ARMIN WEIGEL / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Összesen 235 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiberius1
2023. június 14. 16:23
Nem!.Nem!Ez csak orosz propaganda!A leopard egyben tábori konyha is.Olyan mondern!Itt az látszik hogy Miután kilőtte az összes orosz drónt,nekiálltak főzni az ukránok.A rántott húsra nem figyeltek eléggé és azért füstöl egy kicsit a cucc.
Martell 2
2023. június 10. 04:08
Szerintem meg jó vége lett a történetnek :)
akkor ki
2023. június 09. 18:40
Szegény leopárdok, veszélyeztetett faj lett hoholandban!
dezodor
2023. június 09. 16:31
152-es tüzérségi lövedék telitalálata. Valószínűleg Krasnopol. Néztem a képeket majdnem mind fullos cél megsemmisítés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!