Egy orosz tábornok biológiai fegyvereket követel, hogy ki tudják irtani az angolszász géneket

2023. június 21. 15:50

Andrej Guruljev már korábban megelőző nukleáris csapást szorgalmazott a NATO-országok ellen.

2023. június 21. 15:50
null

Az orosz tudósoknak olyan biológiai fegyvereket kell kifejleszteniük, amelyek csak az angolszászok ellen hatásos – követeli az Állami Duma Védelmi Bizottságának tagja – számol be az Euronews. Andrej Guruljev altábornagy haragját az váltotta ki, hogy – tudtával – az amerikaiak biológiai labort terveznek a norvég sarkvidéki tengeren, a Murmanszkhoz közeli Medve-szigeten. 

A tábornok szerint ki kell fejleszteni ugyanazt a fegyvert az angolszászok ellen, amit ők is terveznek. Ehhez viszont előbb tanulmányozni kell az egyes népek génállományát,

az angolszász génekre koncentráltan.

Guruljev elmondta azt is, Oroszországban már masszívan építenek és modernizálnak pestisellenes állomásokat. Ez egy védekező komponens, de most már szükség van egy csapásmérő eszközre is, hogy ugyanazt tudják használni, amit az ellenség vet be ellenük.  A képviselő már korábban megelőző nukleáris csapást szorgalmazott a NATO-országok ellen.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kivűlálló
2023. június 21. 21:48
"Andrej Guruljev már korábban megelőző nukleáris csapást szorgalmazott a NATO-országok ellen." Bár Magyarország is NATO tagállam (sajnos), de azt kell mondjam, hogy igaza van ennek az orosznak!
OberEnnsinnen
2023. június 21. 19:09
Anyádról vagy a népedről mikor írsz már?
Akitlosz
2023. június 21. 17:06
Rossz a célpont. A szemita génekre célszerű a fegyvert koncentrálni. Ezek nélkül egészen más lenne Amerika és a világ is. Ez a fegyverfejlesztés áll a genetikai származás vizsgálatok mögött, össze kell gyűjteni minél nagyobb génadatbázist. S minél "sokszínűbb" egy ország, annál kevésbé fog rá hatni egy ilyen fegyver. Minél homogénebb annál inkább.
letsgobrandon
2023. június 21. 17:03
van már biológiai fegyver az angolszászok ellen... úgy hívják , hogy migráncs
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!