Amerikai külügyminiszter az orosz puccsról: Az utolsó felvonás még hátra van

2023. június 25. 18:59

Azt is elmondta, hogy Joe Biden elnök a lázadás óta nem próbált kapcsolatba lépni Putyinnal.

2023. június 25. 18:59
null

Antony Blinken úgy véli, hogy a Wagner-lázadás azt mutatja, hogy Vlagyimir Putyin rendszerén megjelentek az első repedések – adta hírül a CNN.

A külügyminiszter elmondta, hogy az Egyesült Államok figyelmmel kíséri Oroszország belső megosztottságát, hogy világos képet kapjanak arról, hogy az orosz elnök milyen mértékben ura még a folyamatoknak. 

Azt is elmondta, hogy Joe Biden elnök a lázadás óta nem próbált kapcsolatba lépni Putyinnal,

de összehívta a nemzetbiztonsági tanácsot, és tárgyalt szövetségeseivel. 

„Korai lenne megmondani, hogy pontosan hova vezet ez a lázadás. Gyanítom, hogy ez egy olyan előadás, aminek még nem láttuk az utolsó felvonását” – mondta az amerikai külügyminiszter.

***

Borítókép: MTI/AP/Alex Brandon

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
PethoZ
2023. június 26. 09:06
Talan, ha amerika csendben maradt volna, akkor bölcsebb maradt volna. Nem kellett volna megkeverni ukrajnában par évvel ezelőtt a dolgokat és nem kellett volna a medve bajúszát addig cibálni, amig elege nem lett. Az amerikaiak rezzenéstelen arccal teszik tönkre Europát, miközben úgy tesznek, mintha ártatlanok lennének, mi pedig isszuk a levét az egésznek nem beszélve azokról, akik az életükkel fizetnek!
ringwoodite
2023. június 26. 04:07
"Az utolso felvonas meg hatravan" Igy van. Paros labbal basznak ki benneteket Ukrajnabol.
Martell 2
2023. június 26. 00:38
Biztos bosszúsak hogy hiába fizettek egy halom pénzt Prigozsinnak a puccsért, most kereshetnek valaki mást, hogy lefizessék.
herden100
2023. június 26. 00:35
Az utolsó felvonásban, Kiril Pátriárka lép a színre, és kéri az Elnököt, hogy mutassa meg Oroszország megbocsátó, keresztény arcát...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!