„A Duda nevű lengyel g*ciláda azt javasolta, hogy lőjék le Oroszországot, mint egy veszett állatot” – Medvegyev totálisan elszabadult

2023. június 24. 05:28

Felnégyelést is emlegetett a volt orosz elnök.

2023. június 24. 05:28
null

Andrzej Duda egy TV-s interjú során kijelentette, hogy Oroszországot mihamarább meg kell állítani, ugyanis később egész Ukrajnát meg akarja majd hódítani és további háborút indíthat volt szovjet tagországok ellen. A gondolatmenet kifejtése közben a lengyel politikus Oroszországot vadállathoz hasonlította, amely felfalja az embert. Mint fogalmazott: „Oroszországot nem szabad győzni hagyni, mert tovább fog haladni. (...) Olyan, mint egy vadállat, amely megeszi az embert.

mert megszokta, hogy emberhúst eszik. Ugyanez a helyzet Oroszországgal is”.

Erre reagált Twitter-oldalán Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök:

Van még valakinek reménye az ilyen szemetekkel való tárgyalásokat illetően? Ennek semmi értelme. Ez a lószar önmagában is megér egy golyót. A 18. században egyszerűen kivitték volna a Vörös térre, és könyörtelenül felnégyelték volna. De mi humanisták vagyunk. Másképp állunk bosszút.”

Nyitókép: Sefa Karacan / ANADOLU AGENCY / AFP

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. június 24. 13:51
Az elmebeteg duda méltó valaszt kapott. Remélem még megélem, ahogy a polákokat és a balti harcicsivavákat szétbassza az orosz. Nem kicsit, nagyon.
mdave88
2023. június 24. 13:49
"Dmitrij, ez egy reggeli műsor" https://www.youtube.com/watch?v=AoFadJiGrK0
káli
2023. június 24. 13:00
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nyomorék alkoholista törpe
MayorAnna 03
2023. június 24. 12:39
Mevegyev született úriember.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!