Orbán Viktor: A szerb hatóságok három koszovói rendőrt engedtek ki az őrizetből

2023. június 26. 10:47

Ez a lépés világos bizonyítéka a szerb és a magyar nemzet közötti mély barátságnak – fogalmazott a magyar miniszterelnök.

2023. június 26. 10:47
null

Aleksandar Vucic szerb elnök arról tájékoztatta Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy a múlt heti találkozójukon megfogalmazott kérésének megfelelően, a szerb hatóságok hamarosan kiengedik az őrizetből a korábban elfogott három koszovói rendőrt – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn az MTI-vel.

A miniszter elmondta, Orbán Viktor nagyra értékeli a szerb elnök lépését, amelyet súlyos kihívásokkal terhelt időszakban hozott meg, s amely döntés világos bizonyítéka a szerb és a magyar nemzet közötti mély barátságnak és a két ország közötti stratégiai együttműködésnek.

(MTI)

***

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2023. június 26. 13:39
Ennyit látsz a világból? Mondjuk nincs min csodálkozni zekintve a mocsári béka segge alóli perspektívádat. Egyensúly. Mind ez a szó neked valamit?
Julius68
2023. június 26. 13:35
Az EU képtelen volt tenni az ügyben, mivel az LMBTstb, migrik, szankciók és Ukralnán kívül lényegében, semmi más nem érdekli. Lám el lehetett intézni.
Akitlosz
2023. június 26. 13:10
Hát könnyen lehetne mély barátság a magyar és a szerb nemzet között, ha délen a Drávától a Duna lenne Magyarország határa a Vaskapuig, mint ahogyan az volt.
Vandor62
2023. június 26. 12:52
Pótcselekvés - belföldi használatra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!