Újra a Sepsi OSK nyerte a román kupát

2023. május 24. 22:45

A Sepsi OSK szerdán megvédte címét a labdarúgó Román Kupában.

2023. május 24. 22:45
null

Varga Roland és Tamás Márk csapata, a Sepsi OSK szerdán megvédte címét a labdarúgó Román Kupában. A sepsiszentgyörgyi csapat ellenfele az Universitatea Cluj volt a nagyszebeni fináléban, amely az első Román Kupa-döntő volt két erdélyi csapat között.

A rendes játékidőben, majd a hosszabbításban sem született gól, a tizenegyes-párbajt pedig a Sepsi nyerte 5-4-re.

Tamás a 85., Varga a 111. percben lépett pályára. A tizenegyes-párbajban utóbbi szerezte a szentgyörgyiek első gólját, előbbi pedig a címvédést jelentő utolsó találatot.

(MTI)

Az ünneplésről készült felvételt itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: Facebook

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
u.cserkész
2023. május 25. 11:53
Őszintén gratulálok!!!
bölcsbagoly
2023. május 25. 05:28
Az U szurkolói (Sic!) meg ismét kimutatták a foguk fehérjét, sovin bekiabálással, felgyújtva a nagyszebeni stadion lelátóit, utcai randalírozással. A játékvezetés minősíthetetlen volt. Tiszta Sepsi gól elvétele, számtalan ellentétes ítélet. Mivel az U nyerés esetén sem szerepelhetett volna a Konferencia Ligában, helyette a bajnokság 4. helyezettje (a krajovai Universitate - kettő is van belőle! Román specialitás: két krajovai U, két bukaresti Steaua) indulhatott volna. S a sors fíntora, hogy a tőlük kölcsönvett Matric rontotta el az utolsó (14-ik!) büntetőrúgást! Emiatt lett nemzeti gyász!
Ekeke
2023. május 25. 04:51
Niczuly kapus a sírból hozta vissza a győzelmet. Három büntetőt is fogott.
Tehetős Totó
2023. május 25. 03:06
Cluj ugyebár Kolozsvár egyébként és valóban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!