Óriási lángokkal égnek lőporos raktárak Oroszországban (VIDEÓ)

2023. május 07. 08:12

Erdőtűz állhat a háttérben.

2023. május 07. 08:12
null

Kigyulladtak a puskaporos raktárak a szverdlovszki régióban található Pervomajszkij faluban – közölte a hírt az Ukrajinszka Pravda.

Az oldal informátora szerint egy erdőtűz következtében gyulladtak ki a raktárak: A tűz továbbterjedése azért jelent kifejezetten nagy veszélyt a régióban, mert a közelben több mint egy tucat olyan raktár található, amelyben úgyszintén

lőport és különböző robbanóanyagokat tárolnak. 

A hírek szerint a 400 fős falu lakosságát felkészítették a kiürítésre, majd később a hatóságok meg is kezdték a falu lakóinak evakuálását. Az emberek busszal és személyi közlekedéssel indultak útnak.

 

***

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2023. május 07. 18:34
"Óriási lángokkal égnek lőporos raktárak Ukrajnában" csak azt nem tudni, hogy orosz vagy ukrán tulajdonú. az ukránok eltalálták Oroszország fő légibázisát! A rakétát szállító repülőgépek megsérültek! https://www.youtube.com/watch?v=4q_8HNZoSW8
need-info
2023. május 07. 16:08
Már a F.Á.K. is az oroszok oldalán...
Csigorin
2023. május 07. 15:20
most akkor ukrajnaban is van egy szverdlovszk regio?
Kivűlálló
2023. május 07. 14:39
"Óriási lángokkal égnek lőporos raktárak Ukrajnában. Erdőtűz állhat a háttérben." :D :D Ja, orosz rakéták által megszórt raktárak...!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!