Autós lövöldözés Marseille-ben: három halott, az indíték egyelőre ismeretlen

2023. május 21. 12:58

Ismeretlen fegyveresek az autójukból tüzet nyitottak egy másik járműre.

2023. május 21. 12:58
null

Ismeretlen fegyveresek a dél-franciaországi Marseille-ben vasárnap kora reggel autójukból tüzet nyitottak egy másik járműre, amelyben öt fiatal férfi utazott, közülük hárman meghaltak – közölték tűzoltók és rendőrségi források.

A tűzoltók, akik nem sokkal hat óra előtt értek a helyszínre, három áldozatot holtan találtak.

A megtámadott autó két másik utasa túlélte a lövéseket. A támadók járművükkel elmenekültek – közölték rendőrségi források.

A tűzoltóság később arról számolt be, hogy kivonultak a támadás helyszínétől nem messze egy kiégett járművet, de nem volt azonnal világos, hogy az a támadók autója volt-e.

Egyelőre nem ismert az eset háttere, de Franciaország második legnagyobb városában egyre több a kábítószer-kereskedelemmel kapcsolatos lőfegyveres bűncselekmény.

(MTI)

Nyitókép: Illusztráció, egy korábbi Marseille-i gyilkosság helyszínéről
Forrás: BORIS HORVAT / AFP

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
u.cserkész
2023. május 21. 15:45
Nincs itt semmi látnivaló. Ez a nagyvárosi lét velejárója.
Bitrex®
2023. május 21. 14:13
Maghreb vs. Fekete-Afrika.
need-info
2023. május 21. 14:09
Mindennapos helyi leszámolás.
Paplacs
2023. május 21. 14:06
Elszigetelt esett. Mentális problémákkal küzdő fiatalok. Kulturális különbségekből adódó félreértés. Orbán. Amúgy meg követelem Magyarország azonnali megbüntetését! Mindegy miért!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!