Felvásárolták a pedofil bankár magánszigeteit

2023. május 05. 18:47

Jeffrey Epstein szexpartikat is szervezett, ahová fiatalkorú lányokat szervezett be.

2023. május 05. 18:47
null

Az egykor Jeffrey Epstein tulajdonában álló Great St. James és Little St. James szigeteket egy üzletember hatvan millió dollárért vásárolta meg. Az npr szerint a két magánsziget Epstein nemzetközi ingatlanportfóliójának jelentős részei voltak, és bűntetteinek fontos helyszínei. Az új tulajdonos, Stephen Deckoff tervei szerint 2025-re egy világszínvonalú üdülőközpontot alakít ki a szigeteken.

A szigeteket bő egy éve 120 millió dollár környékén jegyezték, így Deckoff jelentős árengedménnyel jutott hozzájuk. A szigeteken helikopterleszállót, privát kikötőt, benzinkutat, medencéket, lakóépületeket és négy vendégvillát, valamint három privát strandot, egy edzőtermet és egy tiki kunyhót találhatunk.

Jeffrey Epstein tanárként kezdte pályafutását, majd az üzleti életben érte el a csúcsot. Haverkodott Donald Trumppal, Bill Clintonnal és hercegekkel, de utólag kiderült, hogy szexpartikat is szervezett, ahol fiatalkorú lányok is aktív szerepet töltöttek be. Kétszer is elítélték, az első alkalommal alig több mint egy év után szabadult, a második alkalommal azonban hosszabb büntetését már nem tudta letölteni, mert az ítélet után a börtönben öngyilkosságot követett el a hivatalos közlés szerint.

Nyitókép: EMILY MICHOT/MIAMI HERALD/GETTY IMAGES

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lurker
2023. május 05. 21:56
a helyiek csak "lolita expressz"-nek nevezték a magánrepülőjét. embertelenül brutális dolgok derültek ki, természetesen amerikai balos nagyágyúk, mint a Clintonék vagy Podesta rendszeres vendégek voltak a szigeten.
zsolti123
2023. május 05. 21:52
Clinton a Fehér Házban fogadta a pedofil Epsteint https://vasarnap.hu/2021/04/25/clinton-a-feher-hazban-fogadta-a-pedofil-epsteint-kep/
zsolti123
2023. május 05. 21:51
http://drgyorei-bunteto-ugyved.hu/uncategorized/a-pedofil-milliardos-halozata-magyarorszagig-elert/
zsolti123
2023. május 05. 21:50
A magyar kapcsolat https://www-dailymail-co-uk.translate.goog/femail/article-11478971/Ghislaine-Maxwell-sexually-propositioned-teenage-Petronella-Wyatt.html?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=hu&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!