Moszkva polgármestere szerint dróntámadás érte a várost! (Videó)

2023. május 30. 07:59

Több videó is készült az esetről, az egyiken a drón is látható.

2023. május 30. 07:59
null

Drónok ütköztek több épületbe Moszkvában, „kisebb” károkat okozva, súlyos sérülések nem következtek be – közölte kedden hajnalban az orosz főváros polgármestere. „A város összes segélyszolgálata az incidensek helyszínén van” – mondta Szergej Szobjanin polgármester nyilatkozatában – számolt be a Reuters.

Az orosz RIA állami hírügynökség arról számolt be, hogy Moszkva déli részén, a Profsojuznaja utcában lévő épület néhány lakóját evakuálják. Számos orosz Telegram-csatorna arról számolt be, hogy négy-tíz drónt lőttek le kedd hajnalban – írja a Reuters.

Andrej Vorobjov, a moszkvai régió kormányzója elmondta, hogy több drónt lelőttek a város felé közeledve. Az nem derült ki azonnal, hogy ki indította el a drónokat. Az orosz főváros elleni támadásra akkor került sor, amikor Ukrajna fővárosa, Kijev 24 órán belül a harmadik légitámadással néz szembe.

 

Nyitókép: Instagram

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2023. május 30. 12:31
nagyon feszegetik a pofonosladat
narmagi
2023. május 30. 11:21
Várom a szakciókat Ukrajna ellen. Ugyanis azt halljuk - és igaz is jogilag -, h Oroszország megsértette a nemzetközi jogot Ujkrajna megtámadásával. A nemeztközi jog elfogadja az övédelem jogát. Mely támadás esetén, azonnali, egyforma mértékű és - esetünkben a legfontosabb - az ország határáig tartó ellentámadást engedélyez. Na most a fentiek okán Ukrajan háborúst bűnt követett el.
NERbot
2023. május 30. 11:17
Szép gesztus az ukránoktól, hogy személyes csomagot küldtek Putyin elnöknek.
files32
2023. május 30. 11:16
Erőszakkal kellett ágyba vinni Putyint https://index.hu/kulfold/2023/05/30/haboru-orosz-ukran-konfliktus-ukrajna-oroszorszag-kijev-moszkva-bahmut-volodimir-zelenszkij-vlagyimir-putyin-kreml/eroszakkal-kellett-agyba-vinni-putyint/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!