Orosz fegyverkereskedő Trumpnak: Menekülj Oroszországba, veszélyben van az életed!

2023. április 09. 18:10

„Bidenék inkább meg fognak ölni, mintsem, hogy szabadon engedjenek” – üzente Viktor Bout.

2023. április 09. 18:10
null

Viktor Bout orosz fegyverkereskedő, akit tavaly engedtek ki egy amerikai börtönből, pénteken sürgette Donald Trump volt amerikai elnököt, hogy keressen menedéket Oroszországban, mivel élete „veszélyben van” – olvasható a The Moscow Times cikkében. 

Boutot decemberben Brittney Griner amerikai kosárlabdasztárra cserélték egy Moszkva és Washington közötti nagy horderejű fogolycsere során.

– írta Bout a Trumpnak küldött táviratában, amelyet Moszkvában mutattak be a sajtónak.

„A Biden-adminisztráció mindent el fog követni, hogy végigrángassák önt az amerikai bíróságokon és börtönökön. Bidenék inkább meg fognak ölni, mintsem, hogy szabadon engedjenek” – üzente.

***

Nyitókép: Mandiner-archív

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VerdbenekhyKeményFarkas
2023. április 10. 15:34
"„Bidenék inkább meg fognak ölni, mintsem, hogy szabadon engedjenek” – üzente Viktor Bout." Ki mint él - úgy ítél...
Kivűlálló
2023. április 10. 13:31
Komikus, de szerintem igaza van Viktor Boutnak!
világbéka
2023. április 10. 01:18
Soros milliárdos bennfentes kereskedelem vádjával áll bíróság elé Soros György fedezeti alapkezelő és filantróp tegnap Párizsban bíróság elé állt két másik üzletemberrel, akiket 1988-ban a francia Société Générale bank részvényeinek bennfentes kereskedelmével vádolnak. A botrányban érintett két üzletember, Edward Safra és Robert Maxwell azóta meghalt. https://www.independent.co.uk/news/business/news/billionaire-soros-on-trial-for-insider-dealing-126801.html Biztos jól jött valakinek a halála.
Aerion
2023. április 09. 21:39
Osztom azt a véleményt, mely szerint Trump elnök élete veszélyben van. Nyilván ő is tisztában van ezzel. Ezzel párhuzamban az elmenekülés moslékmagatartás lenne. És Trump elnök nem moslék, és nem fog elmenekülni. Ha elnökjelölt lesz, egészen biztos, hogy megpróbálják majd megölni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!