Pusztító fegyverről tettek közzé videót az ukránok

2023. április 02. 07:42

Az Ukrán Védelmi Minisztérium bemutatta az L119-es, britektől kapott lövegek gyakorlati működését.

2023. április 02. 07:42
null

Az Ukrán Védelmi Minisztérium a Twitteren tett közzé egy videót azokról az L119-es lövegről amelyeket a britektől kaptak és amellyekkel az ukránok nagy erőkkel támadják az orosz állásokat.

Valerij Zaluzsnyij, a fegyveres erők főparancsnoka Telegram-csatornáján úgy kommentálta a lövegekről szóló hírt, hogy azokkal

megsemmisítettek egy ellenséges SPG–9 Spysa hozzá tartozó lőszerekkel együtt.

Hozzátette: „Harcképtelenné tettünk egy ellenséges 2V9 Vasilek aknavetőt is.”

***

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
felcsutfan
2023. április 02. 17:50
"Attól, hogy utálnak, még nem kell dorombolva lábhoz simulni." Lehet menni a türk tanácsba atomerőmű-alkatrészeket venni. Idővel aztán majd sok mást is. Ennyi az eredménye az ostoba kekeckedésnek, ahelyett, hogy legalább befognák a pofájukat, mint az osztrákok. "Ezek egyedi tervezésű berendezések, a tervezés pedig nem két napig tart." Kösz, hogy felvilágosítottál, még soha nem találkoztam ilyesmivel :D "Nem tudom, mit gondolnak ilyenkor a németek, akiknek egykor olyan külügyminiszterük volt, mint Genscher, aki nemzetközileg kimagasló volt, és olyan politikusaik voltak, mint Adenauer, Erhardt, Schmidt, vagy Kohl." Bele lehet menni a mi lenne, ha témába - vajon mit szólt volna Kohl, ha látja, mi lett Orbánból?
EX - Terminátor
2023. április 02. 13:56
Már megint a semmire verik a nyálukat, miközben szépen vissza vannak szorítva?
kikicsoda
2023. április 02. 12:49
Pustító fegyver? . . . Van olyan fegyver ami nem pustító?
kikicsoda
2023. április 02. 12:49
Pustító fegyver? . . . Van olyan fegyver ami nem pustító?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!