Az ukrán védelmi miniszter bejelentette, hogy ellenőrzésük alá fogják vonni a Krímet

2023. április 14. 07:22

Olekszij Reznyikov szerint a Fekete- és Azovi-tenger biztonsága érdekében a Krím félszigetet fel kell szabadítani.

2023. április 14. 07:22
null

Olekszij Reznyikov ukrán védelmi miniszter meggyőződése, hogy a Fekete- és Azovi-tenger biztonsága és a hajóközlekedés zavartalansága érdekében a Krím félszigetet fel kell szabadítani – derült ki az Ukrajinszka Pravda cikkéből.  Az ukrán politikus elmondása szerint biztos, hogy

a jövőben ismét Ukrajna gyakorolja majd az ellenőrzést a Krím felett.

Előzmények 

A Krím félszigetet a 2014-es ukrán forradalmat követően szállta meg Oroszország. A régióban 2014 tavaszán vitatott legitimitású népszavazást tartottak.

*** 

Nyitókép: Sergei Supinsky / AFP 

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burdisgarage
2023. április 14. 13:05
Ja, amcsi műhődakról nézegethetik a kurva anyukkal együtt!
fogas paduc
2023. április 14. 12:30
Ez sikerülni is fog, mert az oroszok halálra röhögik magukat ezen.
powerage
2023. április 14. 10:09
Ez már kábé az a szint, mintha 1947-ben a békés argentínai hegyi házikójában Hitler még mindig Steiner áttöréséről várná a kedvező híreket.
Lajos75
2023. április 14. 10:01
Álmodozik ez a faszkalap.Háború előtt is lophattak eleget, nem volt elég,szétcseszik inkább az országukat is.A hrivnya árfolyamát viszont lejjebb kéne már vinni, ugyanis szart sem ér már, nincs ipar,gazdaság nulla.Talán a szennyezett, ócska gabonájuk?Hogy mi a köldökszösz tartja a pénzüket ott ahol,na az megérne egy brüsszeli misét?Más országot rég kicsinálnak,zsarolnak gazdaságilag,ezt a romhalmazt meg fenntartják, pénzelik ki tudja meddig. Beteg egy világ lett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!