Élesedik a helyzet Mariupolban, az oroszok vadásznak a helyi ellenállókra

2023. április 02. 07:58

Az orosz csapatok továbbra is nagy erőkkel vannak jelen a városban, és mióta felrobbant egy „kollaboráns” autója, folyamatosan járőröznek.

2023. április 02. 07:58
null

Petro Andruscsenko, Mariupol polgármesterének tanácsadója a közösségi médiában jelentette be, hogy az orosz csapatok továbbra is nagy erőkkel vannak jelen a városban, és mióta felrobbant egy „kollaboráns” autója, folyamatosan járőröznek és az ellenállási mozgalom tagjait keresik – közölte az Ukrinform. 

 Az orosz csapatok továbbra is keresik a mariupoli ellenállás tagjait

– olvasható a politikus üzenetbében. A Mariupoli Városi Tanács korábban arról számolt be, hogy március 27-én a városban felrobbantották a megszálló erők egyik helyi vezetőjének autóját.

 

***

Nyitókép: AFP/Anadolu Agency

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mortis Rigor
2023. április 02. 10:57
Az ukránok nem is akarták ezt a háborút. A nyakukba varrták. A trockista komisszárjaik viszik a prímet.
Gèbi
2023. április 02. 10:01
Biztosan jól fogják majd érezni magukat a hohol terroristák, amikor a Hóbagolyban morzsolgatják , egymagukban, az életükből hátralévő éveket.
kecsketenyeszto
2023. április 02. 09:37
A fideszbirkák kezdhetik megérteni, hogy nem lenne akkor sem béke, ha oroszország bekebelezné teljes ukrajnát. Egy 40 milliós országban nincs olyan, hogy mindenki behódol, naponta lennének hasonló partizán akciók. Talán még a komolyabb harcos is fellángolnának időnként, úgymint a szakadár területeken.
Tárkány Álmos
2023. április 02. 09:12
Igen, a megszállt területeken lassan elkezdődnek a szervezett ukrán partizánakciók. Pürrhoszi részgyőzelmecskék lesznek ezek a ruszkiknak. Minden orosz kiskatona rettegni fog még a látszólag elfoglalt hátországban is. Elkezdődnek a paranoid egymásra lövöldözések és egyéb félelem hajtotta őrültségek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!