Felmérés: nőtt Trump népszerűsége a vádemelés óta

2023. április 04. 11:56

Nem is kevéssel. Mutatjuk a számokat!

2023. április 04. 11:56
null

A vádemelés ellenére is növelte előnyét Donald Trump riválisaival szemben a 2024-es republikánus elnökjelölti versenyben – számol be a Reuters. A republikánusok mintegy 48 százaléka mondta azt, hogy a korábbi elnököt szeretné pártja jelöltjének. Ez a szám március a 14-20-i felmérésen 44 százalék volt.

Trump legnagyobb riválisát, Ron DeSantis floridai kormányzót mintegy 19 százalék támogatja, szemben a múlt havi 30 százalékkal. Az online közvélemény-kutatást március 31. és április 3. között végezték, miután felröppent a hír, hogy Trump ellen vádat emelnek.

A lap szerint a megkérdezettek 51 százaléka, köztük a republikánusok 80 százaléka mondta azt, hogy a vádakat politikai indíttatásúnak tartja. DeSantist az elmúlt hetekben bírálatok érték egy március 13-i nyilatkozata miatt, amelyben azt mondta, hogy nem létfontosságú amerikai nemzeti érdek, hogy „jobban belekeveredjen az Ukrajna és Oroszország közötti területi vitába”.

Fotó: Giorgio Viera / AFP

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2023. április 04. 15:48
Egy kurva szava elég egy elnök ellen?
roughneck
2023. április 04. 15:23
Azt szeretem a libsi zsidrakokban, hogy mindig a lenyeges problemakra koncentralnak. Most pl: Kit dugott meg a volt amerikai elnok x evvel ezelott? Ez tenyleg kardinalis kerdes... :-))
NewHorizon
2023. április 04. 14:20
"....nőtt Trump népszerűsége...." Hát még amikor kiderül, hogy Trumpnak nem is volt nemi kapcsolata a művésznevén Stormy Daniels-nek ismert nővel.Trump egy, a nő által aláírt levél tulajdonában van, amiben Daniels elismeri, hogy ez a kapcsolat nem létezett. Trump a 2018-ban írt levelet pár napja a TruthSocial fiókján tette közzé. Persze a korrupt, soros gyuri által eltartott new yorki ügyész, Alvin Bragg vagy 34 vádemeléssel készül. Cikk a levél másolatával: Conservative Brief, 2013. március 23. Magyar (elég gyenge google) fordítás: https://conservativebrief-com.translate.goog/storm-71883/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=hu&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp Eredeti cikk: https://conservativebrief.com/storm-71883/ Mindeközben olyan – az emberiség legalja - fajták, mint Hunter Biden meg a meghülyült apja, vagy Hillary Clinton (akiről bizonyíték van, hogy megrendelte a hazug riportot arról, hogy Trump az oroszok segítségével nyerte meg a 2016-os választásokat, aztán 2 év és 40 millió dolláros vizsgálati költségek után kiderült, hogy az egész riport egy alaptalan nonszensz, de a demokraták folytatták a színjátékot, amíg tudták). És az ilyenek továbbra is szabadlábon élhetik az életüket, Trumpot pedig meghurcolják minden ürüggyel, például kétszer is megpróbálták az "impeachment" eljárást, sikertelenül, mivel azok is gyártott rágalmakra alapozódtak.
jánosbácsi
2023. április 04. 13:28
Majd az Orbán küld nekije lecsót a börtönbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!