Lezuhant egy orosz harci repülőgép Murmanszk térségében (VIDEÓ)

2023. április 26. 21:11

A pilóták súlyos állapotban kerültek kórházba.

2023. április 26. 21:11
null

Lezuhant egy gyakorlórepülésre indult MiG-31-es harci repülőgép Murmanszk térségében - közölte szerdán az orosz védelmi minisztérium.

A tájékoztatás szerint a hajtómű kigyulladt, és

a gép lakatlan területen csapódott a földbe, a pilóták katapultáltak,

és később a kutató-mentő szolgálat helikopteren elszállította őket a helyszínről.

Kórházba szállították a pilótákat

A mentőszolgálatok előbb arról számoltak be, hogy súlyos állapotban kerültek kórházba a pilóták. Andrej Csibisz murmanszki kormányzó később közölte, hogy orvosi kivizsgálásukat követően kiderült: életük és egészségük nincs veszélyben, sőt kórházi ápolásra sem szorulnak.

– hangsúlyozta Csibisz a Telegramon.

Úgy tudni, a gép egy tóba zuhant 10 kilométerre Moncsegorszk várostól, egy Rizs-Guba nevű sziget közelében.

A zuhanásról készült felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

***

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2023. április 27. 02:18
Jobb a rossz béke a jó háborúnál!
tapir32
2023. április 27. 02:16
Az emberi élet a legfőbb érték! A háborúnak a béke az ellentéte és nem a még nagyobb háború! A tűzszünetnek és a békének az a lényege, hogy minél kevesebben haljanak és nyomorodjanak meg. Ha, te is háborút akarsz és Putyin is háborút akar akkor, egy platformon vagy Putyinnal. Aki, fegyvereket szállít egy háborús övezetbe az a háború folytatását akarja. Aki, a háborút támogatja az, az ukrán és az orosz emberek halálát támogatja! Mások halálán, megnyomorodásán nyerészkednek. A háború pártiak semmivel sem különbek, Putyinnál. Mások halálát akarják! Halál pártiak! A liberáldeviánsok akarnak háborút! Nagy üzlet a háború! A világ etikus fele békét akar nem háborút. Mióta etikus emberek halálát, megnyomorodását akarni? Egy absztrakt elv vagy az emberek élete a fontosabb? Az emberek élete a legfőbb érték! A dolgokat utólag rendezni lehet, helyre lehet hozni de, feltámasztani nem lehet senkit sem. Tűzszünet és béke!
Backstab
2023. április 26. 23:43
Es az Ork katapultalt vagy bentegett?
Bell & Sebastian
2023. április 26. 22:51
Csak a szerkesztőség : felhasználók arányt jöttem szépíteni, bár nem nagy sikerrel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!