Joe Biden a titkos iratok kiszivárgásáról: Szorul a hurok!

2023. április 13. 18:05

Egy 20 év körüli, katonai támaszponton dolgozó férfi állhat a szivárogtatás mögött.

2023. április 13. 18:05
null

Teljes körű vizsgálat zajlik az amerikai hírszerző szervek és az igazságügyi minisztérium részéről a kiszivárgott katonai dokumentumok ügyében, és szorul a hurok a tettes körül – jelentette ki az amerikai elnök csütörtökön. Joe Biden írországi látogatásának egyik állomásán nyilatkozott az ügyről, amellyel kapcsolatban megjegyezte, hogy

a kiszivárogtatás ténye aggodalomra ad okot, a kiszivárgott információkat illetően viszont nincs tudomása arról, hogy bármi aktuális lenne bennük.

A The Washington Post című amerikai napilap nem sokkal korábban arról írt, hogy a kiszivárogtatás mögött egy 20 év körüli férfi állhat, aki egy katonai támaszponton dolgozott, és a minősített információkat egy internetes játékoldal, a Discord csevegés alkalmazásán keresztül osztotta meg mintegy két tucat emberrel.

A lapnak erről az internetes fórum egy tizenéves tagja beszélt, aki szülei engedélyével és tudomásával nyilatkozott. A fiatal a The Washington Post beszámolója szerint azt állítja, hogy ismeri a kiszivárogtató nevét és korábbi lakhelyét, de nem hajlandó a hatóságok segítségére lenni.

(MTI)

Nyitókép: Jim WATSON / AFP

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robert69
2023. április 14. 00:38
...és az egészet Biden papa nyomozta ki ........
5m007h 0p3ra70r
2023. április 13. 21:23
"Egy 20 év körüli, katonai támaszponton dolgozó férfi állhat a szivárogtatás mögött." Az ürge a gát legnagyobb ellensége.
budapesti
2023. április 13. 20:28
Már keresik, hogy ki körül szoruljon - mint az Északi Áramlat "ukrán" felrobbantóit...
Lion
2023. április 13. 19:48
Ezért is Trump lesz a hibás. Soha nem a Demokraták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!