Fenyegetőznek az oroszok: „Azonnali atomcsapást” mérnének arra az országra, amely megpróbálja őrizetbe venni Putyint

2023. március 23. 07:20

Úgy látják, hogy az elfogatóparancs végrehajtásának megkísérlése hadüzenetként értelmezendő. 

2023. március 23. 07:20
null

Vlagyimir Szolovjov, a Rosszija–1 orosz állami tévé műsorvezetője azzal fenyegetőzött, hogy Oroszország „azonnali atomcsapást” intéz azon állam ellen,

amely az ICC elfogatóparancsa alapján megpróbálja őrizetbe venni Putyint

– közölte a Daily Star.

Az orosztévés fenyegetésére azután került sor, hogy a Nemzetközi Büntetőbíróság elfogatóparancsot adott ki Vlagyimir Putyin ellen. A Rosszija–1 orosz állami tévé műsorvezetője úgy véli, hogy az elfogatóparancs végrehajtásának megkísérlése hadüzenetként értelmezendő. 

***

Nyitókép: AFP/Anadolu agency

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2023. március 23. 13:55
Ajajajaj - Be vagyunk szarva xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD a "Lenin" körúton kell végigrugdosni ezt a görényt!!!
chief Bromden
2023. március 23. 10:56
Ezt anno a fegyvert és lőszert szállítóknak kellett volna mondani és tenni, na jó nem atommal. Már történelem lehetne ez a konfliktus és több százezren élhetnének családjuk körében.
gacsat
2023. március 23. 10:55
Még Sorost se merték letartóztatni. Pedig ellene érvényes itélet van.
lurker
2023. március 23. 09:43
Dehát ezt csak egy tévés senki mondta. Ez olyan mintha arról cikkeznének külföldön, hogy Puzsér atomot akar dobni Kínára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!