Új folyosót találtak, melyen keresztül be lehet jutni a gízai piramisba (VIDEÓ)

2023. március 02. 19:25

A titkos korridor 9 méter hosszú.

2023. március 02. 19:25
null

Mindeddig ismeretlen folyosót találtak a gízai piramis nagybejárata mögött. jelentette be csütörtökön az egyiptomi műkincsvédelmi hatóság. A 9 méter hosszú rejtett területet a 'Scan Pyramids' nevű projekt – amely 2016-ban indult, ennek során endoszkóppal és a müográfiai képalkotás segítségével vizsgálják át a 146 méter magas épületet – munkái közben fedezték fel.

Nyitókép: You Tube

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX - Terminátor
2023. március 05. 23:58
És akkor most mondjam hogy már megint miért hekkelték meg? Nem tudom hogyan csinálják, tehát itt valami óriási titok lappang (vagy éppen stikli) De a megoldás rendszerint egyszerű mint a faék. Csak egyesek hajlamosak túlmisztifikálni és bonyolítani. És az, hogy ez néha miért titok? Roppant egyszerű. A felfedése sérti az érintettek érdekeit. Mint PL egy titkos recept. Teszem azt a KFC fűszere. Vagy a cola összetevői és keverése. Vagy éppen az üzleti kapcsolatok. De természetesen egyes férgek néha nagyon is tudatosan gonoszságot látnak és beszélnek bele.
Galerida
2023. március 03. 11:17
Ragyogó elméleteket lehet olvasni, de még senki nem faragott ki egy böhöm nagy követ, szállította el 100 km.-re a sivatagban és rakta precízen a helyére. Ráadásul nagyon gyorsan...
bambuci
2023. március 03. 07:16
Es kérem mikor ujitjak fel?
Töki
2023. március 02. 23:03
Azért ettől többet vártam. Bár mondjuk aki Indiana Jonesen nevelkedett skodát ne várjon! ;))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!