Videón, hogyan kell elpusztítani az amerikai M2 Bradley páncélosokat

2023. március 05. 07:11

A két és fél perces videó többek között részletezi, hol található a Bradley motorja, lőszerkészlete, illetve hol helyezkedik el a páncélozott jármű legénysége.

2023. március 05. 07:11
null

A Rybar nevezetű orosz Telegram csatornán megjelent videó készítői azt vizsgálták, hogyan kell megsemmisíteni egy amerikai gyártmányú M2 Bradley lövészpáncélost. Az orosz katonai bloggerek által szerkesztett Rybar  legújabb, orosz és angol nyelven is elérhető animációjában

végigveszi az M2 Bradley lövészpáncélos gyenge pontjait.

Ennek során többek közt megtudhatjuk, hol található a Bradley motorja és lőszerkészlete, illetve merre helyezkedik el a páncélozott jármű legénysége. Sőt, az is kiderül, hogy a lövészpáncélos mely részeit és milyen fegyverekkel érdemes támadni.

***

Nyitókép:A képen amerikai Bradley-harckocsik láthatóak. Fotó: Delil souleiman / AFP

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anyamtyukja
2023. március 06. 11:52
Nocsak, már nem a tűzszünet és a béketárgyalás a célravezető? Kezdem nem érteni ezt az ugraló propagandát. Amikor a ruszkik támadnak akkor strategiai nyugalom, mikor őket verik meg tárgyalás és béke, tűzszünet. Ki érti ezt?
amca
2023. március 05. 19:35
Tkp. nem ez a kérdés . Ezek a panzer PC-k ,olyan bonyolultak ,hogy a legkisebb hoba is azonnali leállást eredményez. Mondjuk ki fogja javítani? Alkatrész? Szerelő? Gitler tigrisei többet voltak rosszak ,mint jók. Az ÜZA nevű motalkóról nem beszélve.
vajda
2023. március 05. 12:05
Álmodik a nyomor...
TAVIROZSA
2023. március 05. 11:54
Van egy nagyon jó amerikai film, ami harckocsi fejlesztéséről szól, címe: "Hullagyártó harckocsi".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!