Hoppá: szó sincs felkelésről, a rendőrség engedte be a QAnon sámánt a Capitoliumba (VIDEÓ)

2023. március 07. 07:12

Semmiféle rendőrségi ellenállásba nem ütközött, sőt, még a zsaruk segítettek neki.

2023. március 07. 07:12
null

Meglepő fordulat a Capitolium „ostromának” ügyében: a biztonsági kamerák felvételeire támaszkodva, a Fox News azt állítja, hogy a hírhedt QAnon Sámánt nemhogy rendőri ellenállás nem hátráltatta a Capitoliumba való bejutás során, hanem a rendőrök kifejezetten segítettek neki, mutatták neki a megfelelő utat, ellenőrizték számára az ajtókat.

A Fox News riportjának tanúsága szerint, a QAnon Sámán még a rövid „imádságában” is hálát adott a rendőröknek.

Donald Trump korábbi amerikai elnök fia így nyilatkozott a Twitter-oldalán az ügyben: „Nekem azt mondták, hogy a QAnon sámán felkelést vezetett, nem pedig azt, hogy a rendőrök vezették végig az törvényhozás épületében. Nem csoda, hogy az összes felvételt 2 évig eltitkolták előlünk. Mint mindig, most is hazudtak mindannyiunknak!”

Nyitókép: SAUL LOEB / AFP

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
patópál
2023. március 07. 10:30
Nem lennék meglepve, ha a sámán hamarosan elhunyna egy sajnálatos autóbalesetben.
Minnie
2023. március 07. 09:12
Mint 2006 ősze Budapesten . Usa-ban a kormányellenes háttér, Magyarországon a kormányzó hatalom szervezése.
1000bocs
2023. március 07. 08:53
A Capitolium "ostorma" úgy zajlott mintha nálunk a TV székház ostromakor a rendőrök oldalajtókon beengedték volna a tüntetőket, elvezették volna őket a legjobb szelfi helyekre, végigasszisztálják a benn bámészkodó népek téblábolását majd mindenki hazamegy. A Fox News által most leadott vágatlan videókból pedig kiderül, nem véletlenül kell habosra verni ezt a sztorit az öt halálos áldozattal, amiből a legtöbben nem ott és nem a dulakodás közben kapott sérülésekbe haltak bele. Nem véletlen hogy teljes médiahengerrel kellett nyomni a hamis narratívát. MERT SEMMI KÜLÖNÖS NEM TÖRTÉNT. Maga az az elképzelés, hogy a világ legerősebb hadseregével rendelkező ország vezetését néhány száz, néhány ezer fegyvertelen ember Capitóliumba való betörése megdöntené - nevetséges. Még ha igaz lett volna a hamis sztori. Még ha igaz lenne, hogy a rendőrök és biztonságiak hősies küzdelme ellenére, nem pedig azok aszisztálásával mentek oda be. Bementek, szelfiztek, hazamentek. Ennyi történt. Az külön megmosolygtató, mennyire van beszarva a deep state Trumptól. Aki egyébként bohóc, de egy hatékony bohóc. Akkora a rettegés, hogy ma reggelre, külön összekészített anyaggal jönnek ide az ügynökök erősítgeti a most leleplezett kamu narratívát. Ostoba balosok...
Orange79
2023. március 07. 08:47
Miért, van bármi az amerikaiak körül ami nem gyanús körülmények között történik és nem tűnik előre megrendezettnek? Talán a hurrikánokat leszámítva de lassan már ebben sem lehetünk biztosak. Lásd Kennedy gyilkosság, az ikertornyok, Pearl Harbor, Északi Áramlat, arab tavasz, Ukrajna, Biden "győzelmei", Goodfriendtől Pressmanig, a Soros pénzelte magyar ellenzék, stb, stb. Egyébként az "ostrom" idején is látni lehetett, hogy a helyi biztonsági erők terelgetik be előzékenyen a sétálgató tömeget. Én azon csodálkozom, hogy hogyan tudnak mégis ennyi embert hülyére venni az átlátszó machinációikkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!