Amerikai ösztöndíjat kapott Gulyás Márton

2023. március 21. 12:42

A Partizán műsorvezetője el is indult New Yorkba.

2023. március 21. 12:42
null

A Mandiner korábban megírta, hogy Soros György is támogatja Gulyás Márton Partizán Youtube-csatornáját.

Ehhez kapcsolódva jött ma a hír, miszerint Gulyás Márton ösztöndíjasként fog hosszabb ideig az Egyesült Államokban tapasztalatot szerezni. „Hamarosan felszállok egy New Yorkba tartó gépre, hogy megkezdjem a több hetes kint tartózkodásomat az Egyesült Államokban.

– írta.

Állítása szerint a tanulmányai kettős haszonnal is kecsegtetnek. „A program célja kettős: egyszerre kívánja eltérő perspektívákból megismerhetővé tenni az országot, illetve erősíteni az újságíró-szakmai/vezetői képességeit az ösztöndíjasoknak” – fogalmazott.

Nyitókép: YouTube (Partizán)

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
síróbohóc
2023. március 22. 21:26
.
Pitypangocska
2023. március 21. 21:20
Szívből gratulálok. Légy sikeres, boldog, élj 100 évig, és örökre telepedj le ott!
amca
2023. március 21. 19:29
Amyban imádják a budzykat. Neked sincs párod ,mint alföldi robertának. 1 watzak színészképzőt se tudtál elvégezni, mint hajnal tamás rom és roncsmentumos, álközgazda. sic.
FeketeFehér
2023. március 21. 17:10
Mondjuk évente azért elég sok magyar pályáz meg és nyer el az USA kormánya, vagy magán támogatású ösztöndíjakat. Csak a Gulyás Marci az, aki ezt nem teheti? Mi a hivatalos fideszes álláspont? :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!