Dimitrij Medvegyev megszólalt a leszedett amerikai drónról

2023. március 17. 09:50

„Az amerikaiak teljesen őrültek, rohadékok” – írta az orosz politikus.

2023. március 17. 09:50
null

Mint arról a Mandiner is beszámolt, egy Szu-27 típusú orosz harci gép leszedett egy Reaper típusú amerikai megfigyelő drónt, a pilóta nélküli repülőgép a tengerbe zuhant és megsemmisült. Az incidens következményeként az USA bekérette az orosz nagykövetet, pénteken pedig Dimitrij Medvegyev Telegram-csatornáján szólalt meg az esettel kapcsolatban. 

Szerinte az ilyen incidensekre nem létezik nemzetközi megállapodás, a nemzeti jogalkotás pedig folyamatban van. Hozzátette, hogy az orosz szabályok alapján a külföldi repülőgépeknek (akár drónoknak) az ottani szabályokhoz kell igazodnia, a Fekete-tenger pedig, mint írta, Oroszország részét képezi. 

Egyszerűen fogalmazva: az amerikaiak teljesen őrültek (...), rohadékok. Az ilyen légi balesetek előfordulnak”

– zárta sorait. 

Nyitókép: Ekaterina Shtukina / Sputnik / AFP

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. március 17. 19:25
Igazad van maci.
ozdiszatir
2023. március 17. 17:43
A másik csutfasz törpemuzsik is ugatással hangol...csöves bánat, éhenkorász csürhe
EX - Terminátor
2023. március 17. 13:29
Nem kell odamenni nagyon is tudatosan csinálni a problémát nekik. Vagy ezek azt képzelik hogy ezt az oroszok elnézhetik el kell nekik nézni, tudva hogy mire megy ki a játék? Hát akkor elgurult mind a 4 kerekük. Téma lezárva!
NERbot
2023. március 17. 11:56
Követelem, hogy Oroszország védje meg Magyarországot a NATO terrorjától!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!