Az ukrajnai háború kezdete óta először találkozott az amerikai és az orosz külügyminiszter

2023. március 02. 15:06

Antony Blinken megerősítette Szergej Lavrovnak, hogy az Egyesült Államok tovább támogatja Ukrajnát.

2023. március 02. 15:06
null

Antony Blinken amerikai külügyminiszter csütörtökön, Újdelhiben, a G20-ak külügyminiszteri tanácskozásán találkozott Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel, először azt követően, hogy több mint egy évvel ezelőtt megkezdődött az ukrajnai háború – értesült a CNN. Egy amerikai tisztviselő szerint a két fél nagyjából 10 percet beszélt egymással.

A tárgyalás során Blinken felszólította Oroszországot, hogy engedje szabadon a jogtalanul fogva tartott amerikai Paul Whelant, és folytassa az együttműködést az új START-szerződés alapján, a nukleáris fegyverzet-ellenőrzési megállapodásban ugyanis Putyin felfüggesztette Oroszország részvételét. Blinken megerősítette, hogy az Egyesült Államok tovább támogatja Ukrajnát.

Nyitókép, archív: Szergej Lavrov orosz külügyminiszter és Antony Blinken amerikai külügyminiszter megbeszélésük kezdete előtt Reykjavíkban 2021. május 19-én, egy nappal az Északi-sarkvidéki Tanács ülése előtt.MTI/EPA/Orosz külügyminisztérium

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2023. március 02. 18:55
Nem vagyunk mi lúzer hülyék! 10 perc alatt csak pont ezt tudták megbeszélni. Nemá?! Ez kb 4 perc. A maradék 6 percben plusz a hosszabbításban ezer százalék, hogy megbeszélték a Bidé Putyin találkozót, mert közel kerültek az armageddonhoz. Pláne, hogy a Zeller belőtt az oroszokhoz. Szerintem kapott a pofájára innen is onnan is.
Akitlosz
2023. március 02. 18:53
A zsidó csak követelőzik, miközben semmit nem ajánl cserében.
hoci74
2023. március 02. 18:13
Gyerekek, amerika nyiltan magyarellenes propagandát hírdet, komoly fegyveres beavatkozásra készül EUs jóváhagyással. Semmilyen amarikai terméket ne vásároljatok, se kaja se pia se autó se ruházat. Se Mc, se KFC, se BurgerK, és ha van dollárotok, váltsátok forintra. Mindent megtenni az amerikai tetvek ellen. Szlovák lengyel román már a zsebünkben. Forró nyarunk lesz.
Ólat a trolloknak
2023. március 02. 18:10
Szergej Viktorovics meg emlékeztette a Blankoltat a tengeralattjárókra, amelyekről Madeira távolságából tudnak akármit is eltalálni Amerikában kettő méteres pontossággal...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!