Vágó István: A NER-média Dnyipró polgármesterét fékevesztett bajkeverőnek, Szijjártót a magyar érdekek védelmezőjének állítja be

2023. február 06. 18:33

„Tudomásul kellene venni, hogy más a végső elkeseredésnek és más a diplomáciának a nyelve” – szögezte le Vágó.

2023. február 06. 18:33
null

Vágó István a Facebook oldalán kommentálta azt, hogy Dnyipro polgármestere korábban megfenyegette Magarországot.

„Kétségtelenül vannak fokozatbeli különbségek a lebombázott Dnyipro polgármesterének magyarok elleni kifakadása, illetve Szijjártó Péternek a washingtoni nagykövetre zúdított vádjai között. Borisz Filatov szövege durvább” – fogalamzott. Hozzátette: „Ahogy vannak fokozatbeli különbségek Dnyipro és Washington között is. Az például, hogy Washington (elvben!) a szövetségesünk, Dnyiprót pedig Szijjártóék hagynák az oroszoktól elpusztítani. Ez is durva”.

Hozzátette: „Ehhez képest Filatovot a NER-média fékevesztett bajkeverőnek,

Tudomásul kellene venni, hogy más a végső elkeseredésnek és más a diplomáciának a nyelve. Ezek a szavak azonban egyik oldalról sem visznek közelebb a megoldáshoz, a kölcsönös megbékéléshez”.

 

Nyitókép: Facebook

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2023. február 07. 00:28
Kurva anyád, te féreg!
Akitlosz
2023. február 07. 00:25
Jobb volt ez a Vágó fiatalabb korában ateista szkeptikusként. A politikával foglalkozással túl nagy lett benne a hit.
Házam Hazája
2023. február 06. 23:01
"Tudomásul kellene venni, hogy más a végső elkeseredésnek és más a diplomáciának a nyelve. " Akkor mi a faszról hadováltok az ellenzék oldalán? A családod miért nem küldöd ki a megszálló oroszok ellen harcolni?
Rugo
2023. február 06. 22:41
Kíváncsi vagyok, mi visz rá egy zsidót, hogy nácit védjen? A magyargyűlöleten kívül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!