Nem kizárt, hogy az elmúlt hónapok stratégiai légihadjárata kezdi elérni a valódi célját

2023. február 14. 20:08

Az ukrán integrált légvédelmi rendszer kimerítését.

2023. február 14. 20:08
null
Robert C. Castel
Robert C. Castel

„Az első hónapok traumája óta az orosz légierő szinte kizárólagosan az ütközési vonal közelében hajt végre harcfeladatokat, illetve messze az ukrán légvédelem hatótávolságán túl indít rakétatámadásokat.

A tény, hogy tegnap északa újra visszatértek a gravitációs bombák használatához, mélyen berepülve ukrán területre, egy minőségi változást jelezhet.

Nem kizárt, hogy az elmúlt hónapok stratégiai légihadjárata kezdi elérni a valódi célját, az ukrán integrált légvédelmi rendszer kimerítését.

Ha ez bekövetkezik és az orosz légierő képes lesz hatékonyabban belavatkozni a háború menetébe, akkor nem kizárt hogy ez a műveleti patthelyzet megtöréséhez vezet.”

***

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nekoashi
2023. február 15. 22:02
És az fel sem vetődik a nagy "szakértő" úrban, hogy azért dobálnak gravitációs bombákat, mert lassan kifogynak a precíziós fegyverekből?
somatic335 - Legyetek bátorak
2023. február 14. 20:35
Ezt a moszkovita senkiházit meg honnan szalajtották?
hlaci83
2023. február 14. 20:17
Ez hír már egyszer volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!