Így dőlnek össze a minaretek a törökországi földrengésben (VIDEÓK)

2023. február 08. 23:10

Megrázó képsorok!

2023. február 08. 23:10
null

Az AFAD tájékoztatása szerint Törökországban mintegy ötezer összedőlt épületből csaknem nyolcezer túlélőt mentettek ki. A sérültek száma a 16 ezerhez közelít – számolt be a Hír TV.

A csatorna összeállításában idézett egy Deniz nevű hatayi lakost, aki a Reutersnek azt nyilatkozta, hogy

„Halljuk a zajokat, de senki nem jön. Végünk, le vagyunk sújtva. Istenem! Kiabálnak, hogy mentsük meg őket, de nem tudunk segíteni. Hogyan mentsük meg őket? Reggel óta nem jött senki” – magyarázta a hírügynökség tudósítójának.

Kártyavárként dőlnek le az épületek

A TikTok közösségi oldalra is folyamatosan kerülnek fel olyan felvételek, amiket a felhasználók a katasztrófa sújtotta ország különböző pontjain rögzítettek. Több olyan videó is kering a neten, amelyen az látható, hogy a minaretek kártyavárként dőlnek össze.

Ezek közül néhányat alább tekinthetnek meg:

@expressstudiya #expressstudiya ♬ orijinal ses - Express Xeberler

***

@muzeyyen09.05

 

♬ original sound - kingarjun

Nyitókép: Képernyőfotó

***

Brutális videók a törökországi földrengésről (18+) (videó) | Mandiner

A török hatóságok szerint legkevesebb 284 halálos áldozat van már.

 

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Atti bá
2023. február 08. 11:36
Látom a mandin megint összehordta a szél a sok idiótát. Nem kívánok nekik semmi rosszat, csak annyit amennyit ők gúnyolódnak mások szerencsétlenségén, legyen az minaret vagy csak egy lakóház.
Attologic
2023. február 08. 07:07
Itt nincsenek filmtrukkok... Ez maga az Istenitelet. A tortenelem Ura megszabta minden dolog idejet. Hogy is volt? 500 eve jajkialtasok? sikolyok? asszonyok gyerekek csecsemok legyilkolasa? Most mondhatnam egyedul ukanyam elte tul a verengzest, mindenki mast kiirtottak a falunkban. Jaj mondjad mar!... kik is jottek janicsarkarddal...jaj mondd mar! Hat persze! Akik most sem az elo Istent hivtak segitsegul! Ja hogy leterdeltetik most is a kereszteny hitu embereket es lefejezik oket??? Ja!!! Lehet ez a problema Aki amit vet azt aratja. Ez annyira igazsagos! Egy eselyed van Olvaso!!! Amit bunoket elkovettel azert azonnal Jezus laba ele veted magad es konyorogsz a csaladodert mert kulonben itt is JAJ lesz!
Békés
2023. február 08. 02:36
"Hogyan mentsük meg őket? Reggel óta nem jött senki” Érdekes, elvileg sok 10 milliós a hadsereg és mégse segít?
Szexi Cicababa 💅
2023. február 07. 23:02
Én is láttam ezeket az összedőlős játekokat a TikTok-on. :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!