A TEK is elindul Törökországba

2023. február 07. 20:18

Újabb segítséget kapnak a törökök hazánktól.

2023. február 07. 20:18
null

„Eddig három ember életét mentette meg a magyar Hunor mentőcsapat Törökországban! A hazai elit alakulat a földrengés túlélőit keresi, jelenleg

– számolt be többek közt Rétvári Bence is a közösségi oldalán.

Ezer ember rekedhetett a romok alatt

A Belügyminisztérium államtitkára hozzátette, egy összedőlt vasbeton szerkezetű társasház romjai alatt a feltételezések szerint közel ezer ember rekedt.

A bejegyzésből az is kiderült, hogy a megmentettek között egy kisgyermek is van.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

A TEK is csatlakozik hamarosan a Hunorhoz

Közben már a TEK is úton van a földrengés sújtotta Törökországba. Az öt orvosból, egy ápolóból és további tíz, alpintechnikában jártas, felkészült szakemberből álló csoport a helyszínre érkezve csatlakozik a mentési munkálatokhoz.

Nyitókép: Rétvári Bence Facebook-oldala

***

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Armageddon
2023. február 08. 15:31
2015 ben valami MOL szagembert hoztak( csempésztek) haza Szíriából. Jól elaludt a zügy azóta.
szodabár
2023. február 08. 09:08
Az usa es a Jewnio politikai okból nem küld segítséget a szíreknek! Ők csak csónakáztatni szeretnek. Putyin elnök azonnal elindította a mentőcsapatokat . Libshit emberbarátok, szájtépésben jók vagytok!
letsgobrandon
2023. február 07. 21:11
azért ez durva.. Japánban is rendszeresek a földrengések... de közel sincs ennyi áldozat ..
Senki Alfonz
2023. február 07. 20:42
Tisztelem, becsülöm a magyar mentők munkáját, dicsőséget hoznak hazánknak, általuk emberségből mutatunk példát a világnak. Csak csendben remélem, hogy valamennyire együtt dolgoznak és nem növelik a káoszt a helyi erők irányítása miatt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!