Kadirov Lengyelország után Németországot is meghódítaná

2023. február 28. 07:35

A csecsen vezető megfenyegette a német kancellárt is, szerinte „Olaf Scholzot jól pofán kellene vágni”, mert engedélyezte, hogy a Nyugat Leopard harckocsikat küldjön Ukrajnának.

2023. február 28. 07:35
null

Ramzan Kadirov az orosz állami televízióban azt javasolta, az orosz hadsereg szállja meg Kelet-Németországot, az egykori Német Demokratikus Köztársaság területét – számol be az Index. A Csecsen Köztársaság elnöke kijelentette, „vissza kell térnünk oda, az a mi területünk”, ezzel arra utalt, hogy a második világháború után a szovjetek megszállták azt a területet és létrehozták a szocialista berendezkedésű NDK-t. Bírálta a szovjet csapatok 1990-es kivonulását az NDK-ból, azt mondta, meg kellett volna büntetni a kivonás felelőseit, kezdve a Szovjetunió akkori elnökével, Mihail Gorbacsovval, akit és a többi vezetőt árulónak nevezett.

Kadirov megfenyegette a német kancellárt is, szerinte

mert engedélyezte, hogy a Nyugat Leopard harckocsikat küldjön Ukrajnának.

A csecsen vezető azt is mondta, „legyőzik és elpusztítják” a NATO-erőket Ukrajnában, s helytelen lenne tárgyalni Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel.

Nyitókép: Mikhail METZEL / SPUTNIK / AFP

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyoooc
2023. február 28. 14:13
Előbb-utóbb lesz valaki, aki Kadirovot jól pofán vágja. Még az is lehet, hogy Putyin lesz az, ha Kadirov túl magasra akarna törni...
dezilluzionista
2023. február 28. 11:38
Tajgetoszpozitív.
ertönszena
2023. február 28. 11:06
Annyira imádják nyugaton ezt a Szolovjov-műsort és Kadirovot, hogy megéri sok embert ráállítani a csatornáikra. Mert a hülye nyugati tömegember természetesen elhiszi, hogy meg lehet szállni katonailag egy európai országot (pláne egy NATO-tagállamot). Természetesen az is nyilvánvaló – csak a hülyék számára nem az –, hogy a ruszkik Ukrajnát sem akarják megszállni, hiszen tudják, hogy ez lehetetlen. A nyugat-ukrajnai területeket csatolják el, ahol nagy számban élnek oroszok, akiket az utóbbi 8-9 évben az oroszgyűlölő ukrán államhatalom – beleértve a karhatalomba beemelt banderista alakulatokat – folyamatosan nyírja, üti, vágja, és ha kell, fizikailag is megsemmisíti. Tehát: Oroszország nem fog megszállni senkit. Oroszország az alapvető nemzeti érdekeit védi. Nem támad, hanem valójában védekezik. A támadó fél a Nyugat, amely Ukrajna földjét használja harctérként, és az ukrán állampolgárokat használja feláldozható emberanyagként. Amíg ezt nem értjük meg, addig nincs remény a békére, mert addig a végtelenül ostoba, agymosott nyugati közvélemény mindig megadja hallgatólagos támogatását a háború folytatásához. A háború folytatása pedig azoknak az érdekük, akik gennyesre keresik magukat a háborún. Ezeket a szereplőket nem a nyilvánosságban kell keresni, mert a nyilvánosságban csak az ő kilóra megvett, hitvány, aljas és hazug, áruló szalmabábjaikat látjuk.
Egy Ember
2023. február 28. 10:22
Lehet tud valamit. Amint elapad a nagy nyugati támogatás, az ukrik átállnak és megkezdődik európa felszabadítása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!