Videón, ahogy a Wagner-csoport elfoglal egy ukrán települést

2023. január 29. 20:35

Blagodatnét vették be az orosz zsoldosok.

2023. január 29. 20:35
null

Videóra vették, ahogy elfoglalják Blagodatnét a Wagner-csoport tagjai. A felvételt a Nexta osztotta meg Twitter-bejegyzésben. A videón az látható, ahogy a település névtáblája alatt

a katonák kifeszítik a Wagner-csoport zászlóját.

Blagodatne Ukrajna donyecki régiójában található, azonban a város elfoglalását eddig semmilyen hivatalos forrás nem erősítette meg. 

 

Nyitókép: Twitter

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2023. január 29. 22:53
A folyó (talán Bahmutka) nyugati oldalára kerültek a ruszkik a videó alapján. Olyan híreket hallottam, hogy pár nap múlva feladják a Bahmutot az ukik. Zöldike nem akarta, de nemrég volt ott egy ami fejes, és vélhetően rábeszélték, mert ugyan pszichológiailag rossz hatása van, de hullanak, mint a legyek az ukik ott. EZt már az amik sem tűrhették.
Akitlosz
2023. január 29. 22:40
"Blagodatne Ukrajna donyecki régiójában található, azonban a város elfoglalását eddig semmilyen hivatalos forrás nem erősítette meg. " Mert Mandiner szerint hamis a videó? Miért nem hisz neki? Ha hivatalos nem is, de független forrás már megerősítette.
Robert69
2023. január 29. 22:21
ÁÁÁ, dehogy, jobban hisztek a szemeteknek, mint az elfogulatlan cenzúrázott ukrán és nyugati sajtónak! mert ha így van nem igazi Europeeerek vagytok.
B I L
2023. január 29. 21:49
Elfoglalni egész Ukrajnát, addig nem lesz béke.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!