Kijött az űrben forgatott orosz film előzetese (VIDEÓ)

2023. január 04. 21:31

A Kihívás című filmet áprilisban mutatják be.

2023. január 04. 21:31
null

A világon elsőként másfél éve forgattak filmet az űrben. A két fős orosz stáb másfél éve repült a Nemzetközi Űrállomásra, hogy ott szűk két hét alatt alatt leforgassák a Kihívás című film legfontosabb jeleneteit. 

Klim Sipenko története szerint a filmben egy Julija Pereszild alakította szívsebészt sietve fellőnek a Nemzetközi Űrállomásra, hogy ott életmentő műtétet végezzen el egy kozmonaután –írja a filmről a pcguru. A filmet április 12-én mutatják be. 

Nyitókép: Roscosmos Press Service / Handout / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2023. január 05. 10:31
Az biztos, hogy ez nem egy hajlakk reklám.
Ólat a trolloknak
2023. január 05. 07:36
A kedvenc dumánk volt a műtőben, hogy a mikrogravitációban milyen szar lehet a vénás visszafolyás, ellenben a vércseppeket mindenhonnan kell összevadászni :-)) Erre meg megcsinálják :-D
Bitrex®
2023. január 05. 06:19
Milyen aranyos a leány. Látszik, hogy még nem rágta szét az agyát a nyugati liberalizmus, nincs rajta tetkó, piercing, és drogokra sincs szüksége. Ezért IS háborúzik Putyin, hogy így is maradjon!
Bell & Sebastian
2023. január 04. 23:28
Amikor a leggyengébb láncszem az ember Valószínűleg 3D -ben forgatták. Utoljára az orosz Sztálingrádot láttam 3D -ben, kalandos úton nagy nehezen megszereztem a kópiáját, hogy terjesszem a haverok közt, mert Európában nem vetítették. Kérdem másnap, na milyen volt? Könnybe lábadt szemű áradozást vártam, helyette az jött, fogalmam sincs, 20 perc alatt bealudtam, mert nem értettem belőle semmit. 8 év orosztanulás után nem értett belőle semmit. Azt nem tudom megmondani, hogy mennyi benne a CGI, de hogy magas frekvenciával vették fel, az látható az előzetesből. Tulajdonképpen az a gond, hiába szuper a film, ha a bemutatásához különleges vetítő és hangrendszer kell(ene), ami nincsen. Az átlagos mozifilm 24 frame -re van lebutítva, 50 már élvezhető és nem káros a szemre, de a kívánatos 200 lenne. Ezen a képfrissítési frekvencián magunk is belekerülünk a történetbe, feltámasztja bennünk az együtt mozgás érzését, amit mondjuk egy profi gamer érez a csúcstechnikás gépe előtt ülve, akinek a periférikus látása is éles, mert az elsöprő többségnek nincsen vagy csak foltokat érzékel. Ahogyan létezik abszolút hallás, úgy van abszolút látás is. De csak keveseknek. Az átlagos mozinéző a legigényesebben leforgatott filmből 20 percet képes végig ülni, az intenzív élménytől megfájdul a feje, forogni kezd vele a világ és elalszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!