Többszörösen büntetett előéletű arab bevándorló késelt szerdán Németországban

2023. január 26. 18:53

Habár már háromszor volt büntetve korábban, az ügyészség szerint Ibrahim A. „nem minősült intenzív bűnelkövetőnek”.

2023. január 26. 18:53
null

Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla, szerdán délután késelés történt egy Kielből Hamburgba tartó regionális vonaton Németországban.

A támadásban két ember meghalt, öten pedig megsérültek.

A Frankfurter Allgemeine Zeitung csütörtöki cikkében már részletekről is beszámol, ezek szerint a támadó egy 33 éves, Ibrahim névre hallgató palesztin bevándorló.

Háromszor volt már büntetve

A portálon azt írják: a férfi 2014-ben lépett be Németországba és 2015 óta „Észak-Rajna-Vesztfáliában és Hamburgban több bűncselekményt követett el, köztük erőszakos bűncselekményeket”.

Legutóbb január 19-én engedték ki az előzetes letartóztatásból egy Billwerderben elkövetett veszélyes testi sértés miatt.

Az ügyészség szerint Ibrahim nem minősült intenzív bűnelkövetőnek, de összesen háromszor volt büntetve korábban – közölte csütörtökön Kielben Carsten Ohlrogge főügyész.

Nyitókép: Pixabay

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Odone Ricci
2023. január 28. 11:26
Számos ilyen kiszámíthatalan késelő, machetás él közöttünk. Ez a palesztin férfi is 2O14-ben érkezett Németországba. Hogyan, honnan érkezett ? Visszaeső bűnöző és mégis zavartalanul él, utazik Németországban. Most pszichés esetként kezelte az így cinkossá vált pc média. Mindenütt ez megy. Vagy csak a korát említik, a származását nem, nevét még kevésbé és mindig pszichés betegekről írnak. Szinte "mellékes", hány ártatlan ember esik áldozatul, az ő nevük is ismeretlen marad. Ezzel el van intézve, " Le a szovranista-populista-falatépítőknek, mi hidat építünk és befogadunk". (Mert ez van kiadva).
KBA98
2023. január 27. 17:04
Angela büszke lehet magára, de főleg arra, hogy ezt a mocskos migráns importálást túlélte!
fatman
2023. január 27. 16:52
multikulti működik...
mokány
2023. január 27. 16:25
Gott mit uns .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!