Musk elbukta a szavazást, a Twitter-felhasználók többsége a távozását akarja

2022. december 19. 12:49

Több mint 17 millió voks érkezett.

2022. december 19. 12:49
null

A Mandiner beszámolt róla, hogy Elon Musk szavazást indított arról, ő maradjon-e a Twitter vezetője. A voksolás hétfő délben fejeződött be.

Kiderült:

a több mint 17 millió szavazó többsége, 57,5 százaléka azt szeretné, hogy Musk távozzon a Twitter éléről.

Kérdéses, hogy a voksolásnak mi lesz a következménye, de az biztos, hogy a szavazás nem kötelező érvényű, sokkal inkább tekinthető egyfajta közvélemény-kutatásnak.

Nyitókép: YouTube / TED

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
letsgobrandon
2022. december 21. 13:04
17 millió szavazó? a 8 milliárdból ?
DE JÓ
2022. december 19. 20:52
Rárepültek a libsi szavazóautomaták Musk-ra, de hiába a lenéző káröröm. Itt valójában az történt, hogy Musk kapott egy újabb megerősítést arról, hogy ez az egész egy woke, libsi fészek, ami a Demokrata Párt eszköze és szekértolója is egyben, hiszen pont az eddigi libsi-ellenes intézkedései váltották ki ezt az eredményt. És pont ez az, amit szét akar robbantani. Úgyhogy: Go, Go Musk!
nempolitizálok
2022. december 19. 19:22
Mivel Musk megvette a boltot, bennfentes infók birtokában elég hamar rájött, hogy libsi impérium, ahonnét a libsik a demokrácia jegyében kiszorították a többieket. Az nyilvánvaló, hogy ennek megfelelően szépen rohadt lefele. Ezt akarta megakadályozni azzal, hogy liberalizálja a Twittert, hiszen annak anyagi hasznában érdekelt és tökmindegy mivel foglalkozott előtte. Kényesebb orrú libsiknek, Gyurcsányék is szinte a komplett DK-al kommunisták voltak ELŐTTE: Aztán arra is rájött, hogy ezek a libsik valójában legfőképp a CIA, a libsik legfeljebb házmesterkedtek, így nem azt csinál amit akar. A CIA és gyarmata az EU ott tesz be neki ahol csak tud, ha liberalizálna, amit amúgy már elkezdett.
nempolitizálok
2022. december 19. 17:26
Mivel valódi liberalizmust akart a twitteren, a libsik úgyis tönkretették volna. A helyében leleépnék, a helyettesemnek viszont meghagynám, hogy nyírja a libbant profilokat és hsz-eket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!