Amerikai újságíró: Milyen tanulságokat vonhatunk le Putyin egyetlen megmaradt európai barátjától?

2022. december 27. 09:52

Matthew Continetti továbbra is „nehezen érti meg” a szélsőjobboldali európai vezetőket.

2022. december 27. 09:52
null

Az El País című spanyol lap társadalomtudományi melléklete, az Ideas vasárnap interjút közölt Matthew Continetti újságíróval, a The Washington Free Beacon című amerikai konzervatív digitális újság alapítójával, az amerikai konzervativizmus százéves háborújáról szóló The Right című kötet szerzőjével.

Az interjúban többek között arra keresték a választ, hogy milyen hatással van napjaink politikájára és közéleti eseményeire Donald Trump elnökségének, illetve az exelnök által képviselt eszméknek. Az utolsó kérdés arra vonatkozott, hogy kitart-e a konzervatív ideológusok, például Steve Bannon kapcsolata „az európai szélsőjobboldal vezetőivel”, köztük Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel. 

Continetti azt válaszolta, hogy „nehezen érti meg őket”. Majd hozzátette:

írta az El País.

Nyitókép: Facebook

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. december 27. 21:33
A véreskezű kágébés zsarolja a csutit..hogy mivel,az még nem derült ki..
elfújta az ellenszél
2022. december 27. 20:12
Mi meg a Contingenti logikával nem tudunk mit kezdeni, ami a világot a birodalmi célok függvényében tudja csak értelmezni. Persze hogy nem érti Orbánt, hiszen nem illeszthető be a saját birodalmi célkitűzéseibe. Ha pedig nem használható eszközként, akkor az ellenség árnya vetül rá, atomot neki
Ne szájalj
2022. december 27. 19:12
alaposan tanulmányozta Orbánt, és nem érti, milyen tanulságokat vonhatunk le Putyin egyetlen megmaradt európai barátjától” Ennek se kene reflektor fenybe kerulnie, mert ostobasagara fenyderul. Ha nem erti a politikat, ne irjon rola.
Muki46
2022. december 27. 18:32
"Milyen tanulságokat vonhatunk le Putyin egyetlen megmaradt európai barátjától?" Ennek sajnos nincs értelme. Tanulságot valamiből vagy valamiről lehet levonni, nem valakitől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!