Lengyel lap: Orbán Viktornak teljhatalma van Magyarországon

2022. december 08. 09:04

A TVN24 podcast-műsorában az is elhangzott, hogy „ezt a hatalmat senki sem veheti el tőle”.

2022. december 08. 09:04
null

A TVN24 honlap podcast-műsort készített „Orbán új magyart teremt” címmel. A cikk szerint

Orbán Viktornak hazájában teljhatalma van, és ezt a hatalmat senki sem veheti el tőle.

A miniszterelnök sikeréhez hozzájárul Magyarország történelme, pontosabban annak sajátos értelmezése, amely a régió többi országában megdöbbenést kelt – olvasható a podcast ajánlójában.

„De vajon miért különbözik annyira Magyarország és a magyarság, hogy ilyen meglepetést kelt?” Erre is keresték többek között a választ a műsorban Héjj Dominikkal, a Közép-Európa Intézet munkatársával, a „Magyarország újra. Hogyan programozta be Orbán Viktor a nemzeti identitást?” című könyv szerzőjével beszélgettek.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2022. december 08. 15:05
Klara Dobreva csatába indult, hogy legyőzze dr miniszterelnököt. Röhej! -------- Felcsatolta erényövét, fogsorát kicserélte, ha netán egy fantombaszó elkapná útközben . Rettegett komenista RIBANCCÁ vált.
tetx
2022. december 08. 13:16
Megint valami übertájékozott, ostoba barom.
citromosParizer
2022. december 08. 11:48
majd ha a külföldről pénzelt moslék koalíció nyer választást ilyen többséggel, akkor nekik is teljhatalmuk lesz. ez nem párt függő dolog. a nagy faluban tudnak nyerni, tehát az ő és a CIA kudarca, hogy máshol meg nem. ja, mert bénák, hazudnak és lopnak :) így tényleg nehéz...
pitypang1125
2022. december 08. 11:48
Nincs tejhatalma, a parlament, bár mikor elmozdíthatja. Pont annyi hatalma van, amennyit a Magyar választók rá ruháztak, és az alkotmány megenged.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!