Megrázó: elhunyt egy 14 éves fiú a Montpellier utcáin történt összecsapásokban

2022. december 15. 09:03

Párizs, Nizza és Montpellier utcáin is brutális állapotok alakultak ki, miután Marokkó csapata kikapott a világbajnokság elődöntőjében.

2022. december 15. 09:03
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Franciaország több nagyvárosa is lángokba borult, miután Marokkó csapata kikapott a katari labdarúgó világbajnokság elődöntőjében a francia válogatottól. 

A Daily Mail arról ír, hogy sokkoló felvételek láttak napvilágot arról a pillanatról, amikor egy tizenéves fiút elgázoltak Montpellier utcáin, miközben a marokkói szurkolók csapatuk veresége után randalíroztak.

Háborús állapotok uralkodnak Montpellier-ben a Franciaország-Marokkó mérkőzés után (Videó!)

Ahogy cikkünkben mi is beszámoltunk róla , a címvédő francia válogatott lesz az argentin csapat ellenfele a katari labdarúgó-világbajnokság fináléjában, miután a második elődöntőben szerdán 2-0-ra legyőzte a marokkói együttest. Az Ultra-info Facebook-oldalán egy videót tett közzé arról, ahogy a mérkőzést követően Montpellier-ben összecsapnak a szurkolók. Franciaország, Montpellier.

Menekülni próbált a megtámadott sofőr, mikor a tragédia történt

A 14 éves fiú a dél-franciaországi város Rue de la Mosson utcáján randalírozó, látszólag marokkói szurkolókból álló nagyobb csoport tagja volt.

Helyszíni beszámolók szerint a tragédia azután következett be, hogy a szurkolók megpillantottak egy olyan fehér autót, amelyből francia zászló lógott, majd nekirontottak annak. Miközben megpróbálták letépni a zászlót, a sofőr pánikba esett, és sietősen átfordult a másik sávba, hogy gyorsan elmeneküljön.

A támadók nem tudtak minderre időben reagálni, így a 14 éves tinédzser a kerekek alá került, és súlyos sérüléseket szenvedett.

A hatóságok megerősítették, hogy egy közeli kórházba szállították, ahol később belehalt a sérüléseibe – számolt be a Daily Mail.

A megrázó felvételeket alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nuknuk
2022. december 15. 15:12
"Orbán engedte be a migránsokat Franciaországba". Volt már?
osbehemot
2022. december 15. 14:56
Mert megláttak egy francia zászlót. Mocskos patkányok, meg azok is, akik behozták ide őket. Golyószóróval kéne őket oszlatni.
Saksafar
2022. december 15. 12:25
Igazi kultúr népek. ha nyernek, azért basznak szét mindent, ha vesztenek, akkor meg azért. De kár, hogy nincs nálunk is legalább egy millió! :)))
Reszelő Aladár
2022. december 15. 12:10
Kéne szervezni egy rendszeres karhatalom kontra csőcselék bunyót. Oda ki lehet menni hőzöngeni, lesz gumibot, lovasrendőr és könnygáz. De néha elég lenne csak a no-go zónákba behatolni, jól lezúzni a hangadókat és akkor megint rend lesz pár hétre. De nyilván ez nem EU-s érték, így maradnak az ilyen felvételek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!