Folytatódik a vizsgálat a baloldal kampányfinanszírozási botránya miatt

2022. december 29. 08:02

A tavaszi ülésszak kezdetén folytatja a munkát a parlament nemzetbiztonsági bizottsága.

2022. december 29. 08:02
null

A tavaszi ülésszak kezdetén folytatja a munkát a parlament nemzetbiztonsági bizottsága,

hogy tovább vizsgálja a baloldal kampányfinanszírozási botrányát

– tudta meg a Magyar Nemzet a Fidesz-frakciótól.

A cikkből kiderült, hogy a hatóságok viszont addig is folytatják az ügy felderítését.

Ismert, Márki-Zay Péter a Magyar Hang augusztusi, Gulyáságyú című műsorában maga vallotta be, hogy százmilliókat – sőt mint utóbb kiderült, hárommilliárd forintot – kapott a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) az Egyesült Államokból. 

Ezután Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője szeptemberben a kormánypártok kihelyezett frakcióülése után jelezte: indítványozzák, hogy a nemzetbiztonsági bizottság tekintse át a baloldali pártok külföldi kampánytámogatásának ügyét. 

Nyitókép: AFP/John Thys

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lilyana
2022. december 29. 23:21
Ez a fószer hülyébb mint egy fogyatékos szamár hátsója. Magától eldicsekszik azzal, hogy Amerikából irányítják pénzzel? Azért, hogy a magyarok helyett az amerikaiak érdekeit érvényesítse? Hát egy háromévessel már szaladnának a korai fejlesztőbe, hogy mentsék, ami még menthető, ha lehetséges egyáltalán!
Lajoss
2022. december 29. 17:54
Birkatáp,semmi több..
Pitypangocska
2022. december 29. 11:34
Nyomozás. O.K. De lesz (végre) valami következménye az ügynek?
Parzival
2022. december 29. 11:23
Érdekes. Dúró Dóra múltkor azt írta facebookra, hogy az ügyet titkosították vagy 20 évre, meg hogy szegény Elődöt kizárták a bizottság üléséről. Mindegy. Egyértelmű, hogy komédia az egész, agyhalott fideszisták kedvéért játszott cirkusz. Folytatódik a rubelfrakció show! Miközben 700 egy liter benzin és 900 egy kiló kenyér, szegény ostoba fideszes legalább annak örülhet, hogy nem a dollárbaloldal van hatalmon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!