Lukasenko szerint Putyin és ő a „világ legártalmasabb és legmérgezőbb emberei”

2022. december 20. 09:14

„Csak egy vitánk van – ki a nagyobb. Vlagyimir szerint én vagyok az, én meg kezdem azt hinni, hogy ő az” – mondta Lukasenko

2022. december 20. 09:14
null

Alekszandr Lukasenko fehérorosz elnök hétfőn Vlagyimir Putyin orosz elnökkel folytatott legutóbbi találkozója során olyan megjegyzést tett, amely külön figyelmet keltett – számol be róla a Newsweek a hétfői cikkében. A lap szerint Alekszandr Lukasenko fehérorosz elnök hétfőn Vlagyimir Putyin orosz elnökkel folytatott legutóbbi találkozója során olyan megjegyzést tett, amely külön figyelmet keltett.

– mondta Lukasenko, miközben Putyin mellette ült. „Csak egy vitánk van – ki a nagyobb. Vlagyimir szerint én vagyok az, én meg kezdem azt hinni, hogy ő az, ezért döntöttünk együtt. Ennyi az egész.”

A 20 másodperces klipet Anton Gerascsenko ukrán belügyi tanácsadó tette közzé a Twitteren.

Lukasenko és Putyin három év óta először találkozott a fehéroroszországi Minszkben,

minden korábbi találkozóra Moszkvában került sor.

Bár a fehérorosz és orosz tisztviselők eredetileg úgy hirdették meg a találkozót, hogy a gazdasági kérdésekről és az invázióból eredő szankciókról tárgyaljanak, a lap értesülései szerint sokan úgy vélik, hogy Oroszország megpróbálhatja elérni Fehéroroszországnál, hogy katonai vagy egyéb módon is bekapcsolódjon az orosz-ukrán háborúba.

Nyitókép: BelTA / Sputnik via AFP 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2022. december 20. 17:03
jo humora van az oreg trollnak :)
savrena
2022. december 20. 13:21
"u bce:" Klasszikus téeszelnök. Putyin is bajban van, ha ilyen alakokkal kell tárgyalnia. Nem az ő hibája, nagyon erős az amerikai nyomulás a régióban. De nem ugyanaz a stílus, a titkosszolga meg a téeszelnök.
5m007h 0p3ra70r
2022. december 20. 12:51
Putyin már szenilis. Nem emlékszik Gyurcsányra. Máskülönben Lukasenko a kanyarban sem volna ebben a partiban.
kunfia
2022. december 20. 11:45
Úgy tűnik,nincs vita köztünk,mindössze beemelném a sorba Orbánt,aki ugyanez a magyarságnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!