Ujhelyi István: Fél éven belül eldőlhet Magyarország EU-kilépése

2022. november 07. 11:02

„Orbán Viktornak semmi nem lesz drága ahhoz, hogy az uniós tagságunk helyett saját hatalmát betonozza be” – hangoztatja az EP-képviselő.

2022. november 07. 11:02
null

Ujhelyi István interjút adott az mfor.hu-nak. Az EP-képviselő a lapnak kifejtette: reális veszélynek tartja, hogy Magyarország kilép az EU-ból. „Ez a következő fél év nagy kérdése. A politikai logika mentén érdemes gondolkodni, és nem a gazdasági-társadalmi racionalitás mentén. 

Ez a rezsim pontosan tudja magáról, hogy örökké regnál vagy nagyon sokaknak kell szembenéznie a társadalom és a bíróság ítéletével.

(…) Nincs más út, mint hatalmon maradni” – taglalta Ujhelyi. Hozzátette: „Orbán Viktornak semmi nem lesz drága ahhoz, hogy az uniós tagságunk helyett saját hatalmát betonozza be”.

A képvsielő szerint az unióban „tudják, hogy szemfényvesztő a kormány, a Bizottság és a Tanács is kitanulta Orbánékat. De az Európai Unió is megállapodásra törekszik” – tette hozzá.

Borítókép: Földházi Árpád

Összesen 254 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. november 11. 08:57
Na , látod uyyhuye, ezért vagy te uyyhuyye. Baromarcú kifejezés hízelgő rád.
Szkeptikus fickó
2022. november 09. 09:05
Nyugi, ezt a kormány nem merné meglépni. Csak a nép számára szidják mindenért az EU-t, Brüsszelben nem olyan nagy legények, a szankciók többségét is megszavazták. Hiszen azt is elismerték, hogy EU-s pénz nélkül a tanárok fizetését sem tudják emelni...
Gsss
2022. november 08. 18:54
Remélem hogy eldől ez gittegylettel kötött sorsunk amit ez hazudozó aljas, gazember Újhelyi és Gyurcsány hoztak össze nekünk 2004-ben. Azt is remélem eltűnik innen örökre. Ez mindent tönkretett kezdte a családjával, nem is érdemes neki Szőregen végig menni mert úgy meg verik hogy azt megemlegeti.
Krupp Skya
2022. november 08. 15:27
Ujhelyi: Fenn áll annak a veszélye hogy Orbán kilépteti az Unióból Magyarországot. Krupp Skya: Inkább annak a veszélye áll fenn, hogy nem tudunk kilépni az Unióból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!