Trump szerint ő érdemelne minden dicséretet, ha nyernek a jelöltjei

2022. november 08. 23:33

Formában van a volt elnök.

2022. november 08. 23:33
null

Donald Trump szerint őt kéne megilletnie minden dicséretnek, ha az általa támogatott jelöltek győznek a félidős választásokon – derült ki abból az interjúból, amit a volt elnök a voksolás alkalmából adott a NewsNationnek.

Trump egészen pontosan azt mondta, hogy szerinte őt kellene megdicsérni, ha győznek a jelöltjei, de nem hiszi, hogy sok elismerést kap majd. „Azt gondolom, hogy ha nyernek, akkor engem illet minden dicséret, de ha veszítenek, akkor nem engem kell hibáztatni. Oké, de valószínűleg pont ennek az ellentéte lesz” – fogalmazott Donald Trump, aki azt is kijelentette, hogy felkészült a támadásokra.

A volt elnök körülbelül 330 jelöltet támogat a mostani választáson, legyenek azok képviselőjelöltek, szenátorjelöltek vagy kormányzójelöltek. A volt elnök kampánycsapata szerint ez elég sokat segít a jelölteknek, akik nagy hasznot húzhatnak abból, hogy Trump mögöttük áll.

 

Kövesse velünk az amerikai választásokat!

A külpolrovat nevében szeretettel köszöntöm az olvasót a Mandiner amerikai félidős választási közvetítésében. A hírügyeletes kollégákkal közösen az a célunk, hogy gyorsan, pontosan, közérthetően és szórakoztatóan számoljunk be erről a voksolásról. Pontosabban: ezekről a voksolásokról, ugyanis ma nem egy választást tartanak az Egyesült Államokban, hanem rengeteget - képviselőházi, szenátusti, sőt, kormányzóválasztásokat is -, helyenként pedig népszavazások is színesítik majd a kínálatot.

 

Fotó: MEGAN JELINGER / AFP

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
illibernyák
2022. november 09. 14:43
Valaki magyarázza már el nekem a mögöttes okokat amiért a mandis szektás szalonnáci söpredék vonzódik ehhez a betegesen hazudozó, önimádó naracsfejű seggfejhez?
Autofocus
2022. november 09. 08:11
Szegény repkók, Trump amekkora ász volt most akkora teher is: tőle lehet legkevésbé arra számítani, hogy a nemzet érdekét felismerve hátralépjen egy lépést, és De Santist tolja be elnökjelöltnek, akivel sokal de sokkal könnyebb lenne bármilyen választást nyerni.
Gyzoltan
2022. november 09. 06:34
"Trump szerint ő érdemelne minden dicséretet, ha nyernek a jelöltjei" -nem érzem túlzásnak a kijelentését! Jogos értékelés! Trump személye túlértékelhetetlen!
simonvitéz
2022. november 09. 04:32
Trump, a nagy mókamester, akinek a legfobb Oroszország szakértője egy férfibol avanzsált nő volt, valami Fiona Hill vagy mi a fsz. Tényleg azt kezdem hinni, hogy az átlag amerikai értelmi szintje nagyjából hasonló szinten van, mint a Földközi tengeren lélekvesztokon átkelni igyekvő bantu néger agysebészeké. A demokrata szavazókról mondjuk régóta lehet ezt tudni. De azért ugyanezt az átlag GOP szavazoval kapcsolatban is megállapitani, hát nem a legfelemelobb élmény.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!